Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Eric de Oliveira, dezvăluiri incredibile: „Îmi cunosc personal doar 20 de frați! Pe restul nu-i știu!” Drama brazilianului de la Voluntari

eric-de-oliveira,-dezvaluiri-incredibile:-„imi-cunosc-personal-doar-20-de-frati!-pe-restul-nu-i-stiu!”-drama-brazilianului-de-la-voluntari

Eric de Oliverira a vorbit despre greutățile de care a avut parte până să ajungă fotbalist. Brazilianul celor de la FC Voluntari spune că are peste 20 de frați, dar că nu îi cunoaște pe toți aceștia. Tatăl său l-a părăsit când avea doar 8 luni.

Eric de Oliveira este cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1 și unul dintre cei mai valoroși jucători care au trecut prin campionatul românesc.

Acum la FC Voluntari, Eric s-a remarcat la Mediaș, dar a avut meciuri foarte bune și în perioada Pandurii. Ca să ajungă un nume cunoscut în România, Eric a trebuit să suporte multe lipsuri în copilărie.

Eric de Oliveira, dezvăluiri incredibile: „Îmi cunosc personal în jur de 20 de frați!” Drama brazilianului de la Voluntari

„Familia mea nu avea bani să-mi cumpere ghete să joc fotbal. Jucam desculț sau împrumutam de la prieteni. Am început fotbalul la 17 ani la juniorii lui Flamengo și erau zile când nu aveam bani de transport.

Eu plecam de acasă la 3 jumătate-patru dimineața ca să am antrenament la 10. După primul antrenament eu nu aveam ce să mănânc și stăteam singur, prin tribune. După al doilea antrenament plecam și ajungeam acasă pe la opt seara.

Abia apoi mă duceam la școală, unde stăteam până la zece seara. A doua zi o luam iar de la patru dimineața. Am făcut doar 8 clase. Pe vremea mea trebuia să alegi: fotbal ori școală. Acum s-a mai schimbat un pic situația”, a dezvăluit Eric pentru Gsp. Brazilianul spune că a fost părăsit de tată încă din fragedă copilărie. A aflat că are peste 20 de frați.

La 8 luni (a fost părăsit de tată, n.r.) Am aflat după un timp unde era și l-am căutat. Voiam să știu de ce sunt exclus, dar am aflat că situația asta nu era doar cu mine. Am mai mulți frați din partea tatălui meu.

El s-a recăsătorit de mai multe ori. Făcea copii, pleca, iar făcea, iar pleca. Eu îmi cunosc personal în jur de 20 de frați! Mai am, dar nu-i știu pe restul.

În 2014, când am fost în Arabia Saudită, m-am decis să-i arăt tatălui meu familia pe care a pierdut-o. Deric avea 3 ani și întreba cine e bunicul lui. Am vrut să-l pun în legătură să-l vadă.

Cred că mi-am făcut un rău pentru că abia atunci tatăl meu a început să se apropie de mine, pentru că eram fotbalist și aveam bani. Eram cu inima deschisă și speram să-l aud vreodată că-mi spune că mă iubește. N-am apucat… Când am început să ne înțelegem mai bine, a murit”, a mai spus Eric.

Am decis din 2012 că voi rămâne în România. E momentul în care am cerut și cetățenia.
Eric de Oliveira

A trecut printr-o adevărată dramă. „N-am ajuns acasă înainte să moară!”

Brazilianul lui FC Voluntari a explicat de ce a început să plângă la finalul meciului pierdut de gruparea antrenată de Mihai Teja împotriva celor de la Hermannstadt, scor 1-2.

Eric de Oliveira susține că a început să plângă după ce a înscris în poarta sibienilor deoarece tatăl său a decedat cu câteva zile înaintea meciului, iar el i-a dedicat golul marcat cu Hermannstadt.

„Eu mi-am pierdut tatăl în urmă cu câteva zile și i-am dedicat golul. Am trăit departe de el, dar din 2014 am luat legătura și am vrut să îi arăt ce copil avea. Am încercat să ținem cât mai mult legătura, din păcate, nu am ajuns acasă să îl văd înainte să moară.

A fost, totuși, tatăl meu, omul care m-a adus pe această lume, alături de mama. Eu când am crescut avea o vorbă, spuneam mereu că vreau să fiu tatăl pe care nu l-am avut.

Nu mi-au lipsit banii sau altceva, dar aș fi vrut să mă vadă jucând. Din păcate, nu am apucat să îmi iau la revedere de la el, dar încerc să țin minte momentele frumoase”, a spus Eric de Oliveira

The post Eric de Oliveira, dezvăluiri incredibile: „Îmi cunosc personal doar 20 de frați! Pe restul nu-i știu!” Drama brazilianului de la Voluntari appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns