Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Emil Săndoi, dezarmat după înfrângerea cu FCSB. „Am făcut greșeli care ne-au costat”. Când va intra pe teren Mihai Costea

emil-sandoi,-dezarmat-dupa-infrangerea-cu-fcsb-„am-facut-greseli-care-ne-au-costat”.-cand-va-intra-pe-teren-mihai-costea

FCSB a urcat pe locul doi în clasament și a ajuns la trei puncte de liderul CS Universitatea Craiova. Iulian Cristea și Florin Tănase au marcat golurile care au adus victoria cu Chindia Târgoviște. Antrenorul gazdelor a recunoscut că FCSB a fost echipa mai bună.

Emil Săndoi a încercat să explice că jucătorii lui s-au pierdut după ce au primit golul din prima repriză.

„Trebuie să recunosc faptul că FCSB a obținut o victorie meritată. Am făcut o greșeală în prima repriză și am luat gol, nu aveam voie să facem așa ceva. Nu am respectat nimic la faza respectivă. Când te vezi condus de FCSB este greu să te întorci în meci.

Este o victorie meritată. Am avut ocazii, dar au avut și ei. FCSB are jucători de o calitate individuală fantastică. Ei au avut perioade mai bune și mai puțin bune, dar acum le-au revenit jucătorii și au început să joace mai bine. Am făcut greșeli care ne-au costat. Ești taxat când greșești cu FCSB”, a declarat Emil Săndoi, la interviurile de la finalul partidei.

Mihai Costea ar putea debuta cu CS Universitatea Craiova

Antrenorul Chindiei a fost întrebat și de Mihai Costea. În ziua în care a fost prezentat, atacantul a prins un loc pe foaia de joc, dar a rămas tot meciul pe bancă. Are șanse mari să debuteze etapa viitoare în duelul cu CS Universitatea Craiova, într-o partidă care se va desfășura în Bănie.

„Nu știu exact când va juca Mihai Costea. Sunt și alți jucători care pot intra. Ne interesează meciul de la Craiova și sper ca în pauza naționalei să aducem jucătorii la același nivel”, a mai spus Săndoi.

The post Emil Săndoi, dezarmat după înfrângerea cu FCSB. „Am făcut greșeli care ne-au costat”. Când va intra pe teren Mihai Costea appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns