Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Eduard Stăncioiu știe de ce a pierdut CFR cu AS Roma. „Au fost pregătiți pentru asta! Nu se pot califica fără Dan Petrescu!”

eduard-stancioiu-stie-de-ce-a-pierdut-cfr-cu-as-roma.-„au-fost-pregatiti-pentru-asta!-nu-se-pot-califica-fara-dan-petrescu!”

AS Roma s-a impus pe teren propriu în fața CFR-ului, scor 5-0, în etapa a 3-a din Grupa A, iar Eduard Stăncioiu știe de ce formația antrenată de Dan Petrescu n-a avut nicio șansă în fața italienilor.

Eduard Stăncioiu susține că gruparea din Gruia nu a arătat atitudine la meciul cu AS Roma și că elevii lui Dan Petrescu „au fost pregătiți pentru o înfrângere”.

Mai mult, Eduard Stăncioiu este de părere că CFR Cluj poate trece de faza grupelor Europa League, dar doar dacă Dan Petrescu o să rămână în continuare pe banca tehnică a ardelenilor.

Eduard Stăncioiu știe de ce a pierdut CFR cu AS Roma

„S-a plecat fără atitudine, a venit și ciocanul din minutul 1 și i-a pus în cap pe băieți. Parcă au fost pregătiți pentru o înfrângere. Așa s-a văzut și s-a simțit. Au avut câteva răbufniri de orgoliu la 3-0, dar nu au avut atitudine.

Eu cred că se mai poate califica CFR-ul, dar dacă arată ca în primele două meciuri. Cred că Dan Petrescu scoate maxim din această echipă și fără el nu se pot califica.

Nu prea îmi place să comentez astfel de situații, mai ales că nu știu ce se întâmplă. E foarte greu să îmi dau cu părerea. Eu mi-aș dori să îl văd în continuare pentru că scoate tot potențialul din echipă. 

Arlauskis a avut meciuri foarte bune la CFR Cluj. (n.r. despre Cristi Bălgrădean) Nu cred că un portar poate fi judecat după o gafă. Nu poți să spui că e un jucător slab sau mai slab. Important e ce face pe termen lung.

Văd o echipă puțin obosită. Nu stau bine la capitolul psihic. Eu așa văd din exterior”, a spus Eduard Stăncioiu la finalul meciului AS Roma – CFR Cluj, scor 5-0, la Digi Sport TV.

  • 4 puncte are CFR Cluj după 3 meciuri jucate în Grupa A din Europa League

The post Eduard Stăncioiu știe de ce a pierdut CFR cu AS Roma. „Au fost pregătiți pentru asta! Nu se pot califica fără Dan Petrescu!” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns