Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Edi Iordănescu, detalii din vestiarul Astrei: „Am vorbit și azi cu ei! Mulți dintre jucători sunt disperați!”

edi-iordanescu,-detalii-din-vestiarul-astrei:-„am-vorbit-si-azi-cu-ei!-multi-dintre-jucatori-sunt-disperati!”

Edi Iordănescu dezvăluie că a luat legătura cu jucătorii Astrei și ca mulți dintre cei infectați cu noul coronavirus își caută locuințe pentru a putea să își protejeze familiile.

Astra Giurgiu a redevenit peste noapte un focar de coronavirus. 15 jucători ai giurgiuvenilor au contactat temutul virus asiatic, iar meciul cu Dinamo este în pericol.

Edi Iordănescu nu înțelege graba celor de la LPF, care nu au amânat imediat partida.

Edi Iordănescu, detalii din vestiarul Astrei: „Mulți dintre jucători sunt disperați!”

Din punctul meu de vedere situația nu este deloc clară. E o situație extrem de neplăcută și extrem de greu de gestionat. Eu nu sunt oficial acolo. Trebuie să fim atenți, pentru că nu face bine fotbalului dacă vrem să avem doar meciuri jucate așa.. Va fi o simpla prezență pe terenul de joc.

Este extrem de greu să controlezi, poate fi vorba de o singură greșeală din partea unui singur individ.

Ieri am vorbit dimineață și nimic nu prevestea evenimentul ăsta. Am vorbit și azi, știu că deja mulți dintre jucătorii care au fost izolați erau disperați să își găsească un loc în care să se mute și să își protejeze familiile.

Eu mi-am dorit să plec în străinătate, nu s-a materializat și am preferat să fiu mai atent cu familia, soția trebuie să nască. Astra ar însemna pentru mine să fiu acasă, să fiu aproape de familie. Nu fug de responsabilitate, de presiune.

Eu mereu am considerat presiunea ca un privilegiu, pentru că te duce la progres. Dacă nu ajungem la niciun acord, probabil că voi aștepta până în iarnă”, a declarat Edi Iordănescu la Digi Sport.

Vineri, ziua decisivă pentru meciul Dinamo – Astra!

Bogdan Mara, directorul sportiv de la Astra, a dezvăluit care este starea jucătorilor de la formația giurgiuveană după ce mai mulți fotbaliști s-au infectat cu noul coronavirus.

„Momentan nu sunt simptome grave, dar unii dintre ei resimt anumite lucruri. Vedem ce se va întâmpla în cursul nopții. Este foarte greu să lucrezi la un club afectat de COVID”, a spus Bogdan Mara la DigiSport.

Meciul dintre Dinamo și Astra ar putea să se joace în cele din urmă! Deși la Giurgiu este un focar de coronavirus, vineri este ziua decisivă pentru partida din „Ștefan cel Mare”.

„E o situație nefericită pentru Astra! Am vorbit cu cei de la DSP Giurgiu. Inițial, ei au fost reticenți pentru o retestare. Am ajuns la un numitor comun. Cei care au fost contacți cu cei testați pozitiv se vor testa din nou și își pot lua relua activitatea, dacă sunt negativi”, a spus Justin Ștefan, secretarul general al LPF.

Vineri, chiar în ziua meciului, se va lua decizia în privința duelului dintre Dinamo și Astra.

„Dacă primim rezultatele în timp util, cu 5-6 ore înaintea meciului, partida se va disputa. Azi s-a făcut retestarea, să vedem ce rezultate primesc mâine. Cred că vor mai face niște teste mâine dimineață.

Există și lista B, cu jucători sub 21 de ani. Au testat și jucătorii de la echipa a doua, dar o să depășim această situație neplăcută. Sunt convins că vom lua cea mai bună decizie toți cei implicați. Avem nevoie de o undă verde de la DSP Giurgiu”, a punctat oficialul LPF.

The post Edi Iordănescu, detalii din vestiarul Astrei: „Am vorbit și azi cu ei! Mulți dintre jucători sunt disperați!” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns