Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Dragoș Grigore, mesaj din Bulgaria pentru selecționerul Mirel Rădoi. „Sunt fanul actualului staff pentru totdeauna”

dragos-grigore,-mesaj-din-bulgaria-pentru-selectionerul-mirel-radoi.-„sunt-fanul-actualului-staff-pentru-totdeauna”

Ludogoreț are în lot trei jucători români, dar niciunul nu a fost convocat la prima reprezentativă a României pentru partidele din această lună. Dacă Moți nu a mai fost chemat de mult, Dragoș Grigore și Claudiu Keșeru au făcut parte din echipa națională la ultima acțiune. Fundașul nu pare afectat și spune că mizează pe strategia actualului selecționer.

Mirel Rădoi a avut mult de suferit după dezastrul de luna trecută, când naționala a pierdut trei meciuri în care a marcat un singur gol. Selecționerul a fost aspru criticat și i s-a cerut chiar demisia. Jucătorii sunt de partea lui, iar Dragoș Grigore spune că are încredere în strategia selecționerului.

„Toată lumea speră, jucătorii, staff-ul. Când mergi la națională te gândești doar să câștigi meciurile, să pleci cu fruntea sus și să faci fericiți milioane de oameni. Nu cred că e cineva care nu își dorește acest lucru. Trebuie să arătăm și pe teren că ne dorim acest lucru, nu doar înaintea meciurilor.

Presiunea a fost mereu la echipa națională. Nu au fost momente de relaxare. E oarecum mai greu acum din cauza faptului că am pierdut 3 meciuri la rând. Eu cred că tot răul e spre bine. Îmi place ce văd la echipa națională”, a declarat Dragoș Grigore.

Dragoș Grigore: „Sunt fanul actualului staff pentru totdeauna”

Fundașul lui Ludogoreț recunoaște că rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor și este trist că în loc să pregătească duelul decisiv pentru calificarea la EURO, naționala lui Mirel Rădoi își face planul pentru un amical cu Belarus.

„Sunt fanul actualului staff pentru totdeauna. Din păcate, rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor și a ceea ce au lucrat acolo. Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Eu cred cu tărie că, dacă i se va da încredere lui Mirel Rădoi, vor veni și rezultatele de care suporterii au nevoie.

Le doresc băieților baftă și când intră în teren să lase orice motiv care le distrage atenția pentru a nu avea o evoluție bună. Trebuie să intre pe teren cu sufletul și să dea totul pentru tricoul echipei naționale!” a declarat Dragoș Grigore pentru realitateasportiva.net.

The post Dragoș Grigore, mesaj din Bulgaria pentru selecționerul Mirel Rădoi. „Sunt fanul actualului staff pentru totdeauna” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns