Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Dotări de 1,3 milioane de euro pentru Spitalul Urlați, pentru diagnosticarea și îngrijirea pacienților COVID

dotari-de-1,3-milioane-de-euro-pentru-spitalul-urlati,-pentru-diagnosticarea-si-ingrijirea-pacientilor-covid

Spitalul Orășenesc Urlați a semnat, în cursul săptămânii trecute, contractul de finanţare pentru proiectul “Creșterea capacității de diagnosticare și îngrijire a pacienților în contextul pandemiei COVID-19 la Spitalul Orășenesc Urlați”.

Dotarea unității sanitare cu aparatură medicală modernă va fi finanţată în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare. Conducerea Spitalului Urlați a anunțat că valoarea totală a proiectului este de 1.275.195,55 de euro.

“Proiectul propus constă în achiziționarea unor echipamente ce vor permite diagnosticarea cu certitudine și îngrijirea eficientă a pacienților, diferențierea de patologii cu manifestări similare precum și intervenția rapidă în tratamentul urgențelor medico-chirurgicale ale pacienților suspecți/confirmați cu infecția SARS-COV-2. În urma implementării proiectului, pacienții vor putea beneficia de soluții de diagnostic și tratament, proiectul beneficiind de sustenabilitate și valorificarea rezultatelor obținute nu doar pe termen scurt, prin soluționarea punctuală a crizei generate de pandemie, ci inclusiv pe termen mediu și lung. În acest fel, spitalul nostru va fi complet pregătit pentru orice eventuală pandemie viitoare, oferind soluții de diagnostic și tratament de nivel înalt”, a transmis managerul Spitalului Urlați, ec. Elena Cismas.

Sursa: telegrama.ro

Post-ul Dotări de 1,3 milioane de euro pentru Spitalul Urlați, pentru diagnosticarea și îngrijirea pacienților COVID apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns