Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Doi tineri sunt cercetați penal după ce au fost prinși în Ploiești în timp ce unul învăța să conducă mașina celuilalt

doi-tineri-sunt-cercetati-penal-dupa-ce-au-fost-prinsi-in-ploiesti-in-timp-ce-unul-invata-sa-conduca-masina-celuilalt

Polițiștii ploieșteni au surprins noaptea trecută două persoane, un tânăr de 22 de ani, respectiv o femeie de 52 de ani, circulând fără permis. Prietenul tânărului, care îl învăța să conducă, s-a ales și el cu dosar penal.

Comunicatul IJP Prahova

În noaptea de 27 spre 28 octombrie a.c., în jurul orei 01:45, polițiștii din cadrul Secției Nr. 3 de Poliție Ploiești au oprit un autoturism pe strada Depoului din municipiul Ploiești.

Din verificările efectuate a reieșit faptul că persoana aflată la volan, respectiv un tânăr de 22 de ani, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar ocupantul din dreapta față, un tânăr de 20 de ani, i-ar fi încredințat autoturismul pentru a-l învăța să conducă.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere.

Ulterior, în jurul orei 02:40, polițiștii din cadrul Secției Nr.2 Poliție Ploiești au oprit, pentru control, un autoturism condus de o femeie de 52 de ani care circula din direcţia Bulevardul Republicii către strada Malu Roșu.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că persoana are permisul de conducere reținut. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

 

Articolul Doi tineri sunt cercetați penal după ce au fost prinși în Ploiești în timp ce unul învăța să conducă mașina celuilalt apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns