Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Doi bărbați din Prahova au furat componente auto în Vrancea. Au fost prinși la frontieră

doi-barbati-din-prahova-au-furat-componente-auto-in-vrancea.-au-fost-prinsi-la-frontiera

Doi bărbați din județul Prahova au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi cauzat un prejudiciu de 30.000 de lei, prin furturi de componente de autoturisme, comise în județul Vrancea.

Polițiștii Direcției de Investigații Criminale din cadrul Poliției Române și cei ai Serviciului de Investigații Criminale Vrancea, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au documentat activitatea infracțională a doi bărbați, de 26, respectiv 39 de ani, din județul Prahova.

Cei doi bărbați sunt acuzați că ar fi sustras componente auto de la o societate de dezmembrări auto din Vrancea.

Prima dată, în noaptea de 9/10 octombrie, prin escaladarea gardului și tăierea unui perete, cei doi bărbați ar fi pătruns în perimetrul unei hale, din zona Tișița, unde se aflau componente rezultate din dezmembrarea unor autoturisme. Atunci, bărbații nu ar fi reușit să sustragă niciun bun, întrucât sistemul de alarmare antiefracție al societății comerciale s-ar fi declanșat.

„În cursul aceleiași nopți, bărbații ar fi pătruns și în sediul unei societăți comerciale cu profil dezmembrări auto, din localitatea Garoafa, de unde ar fi sustras catalizatori de autovehicule și scule electrice. Prejudiciul total cauzat este de aproximativ 30.000 de lei. Bărbații au fost depistați ieri, 19 octombrie a.c., într-un punct de trecere al frontierei, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră”, a precizat, ieri, IGPR.

În urma prezentării acestora Judecătoriei Focșani, ieri, a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al serviciilor de investigații criminale Arad și Prahova.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, pentru documentarea întregii activități infracționale a celor doi bărbați.

Articolul Doi bărbați din Prahova au furat componente auto în Vrancea. Au fost prinși la frontieră apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns