Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Distracție ilegală în Prahova. Polițiștii au ”spart” mai multe petreceri de cununii civile și botezuri

distractie-ilegala-in-prahova.-politistii-au-”spart”-mai-multe-petreceri-de-cununii-civile-si-botezuri

Potrivit legislației în vigoare, petrecerile private prilejuite de evenimente precum botez sau nuntă sunt interzise pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

În ciuda interdicției, polițiștii au ”stricat” mai multe astfel de petreceri în Prahova, după cum urmează:

Aseară, în jurul orei 20:00, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Blejoi s-au autosesizat cu privire la un eveniment privat, desfășurat în comuna Târgșoru Vechi. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au stabilit că în incinta locației avea loc un botez la care participau aproximativ 50 de persoane. Forțele de ordine au întrerupt evenimentul, iar persoanele identificate s-au conformat indicațiilor transmise de polițiști. În urma intervenției, polițiștii au sancționat contravențional organizatorul evenimentului pentru nerespectarea Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Tot aseară, în jurul orei 22:00, polițiști din cadrul Poliției orașului Mizil au oprit desfășurarea unui eveniment privat, în comuna Vadu-Săpat. Din cercetări, a reieșit faptul că în incinta unui local, aproximativ 30 de persoane sărbătoreau o cununie civilă. Participanților la eveniment li s-a adus la cunoștință prevederile Legii nr.55/2020, aceștia conformându-se indicațiilor polițiștilor și părăsind locația. Administratorul localului a sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform Legii nr.55/2020.

În cursul nopții, polițiști din cadrul IPJ Prahova au oprit desfășurarea a două evenimente private, unul desfășurat în Ploiești iar cel de-al doilea pe raza comunei Târgșoru Vechi. Din cercetări, a reieșit faptul că în incinta unui local din Ploiești, aproximativ 38 de persoane sărbătoreau un botez, iar în comuna Târgșoru Vechi aproximativ 30 de persoane participau la o cununie civilă. Ambele evenimente au fost oprite, iar administratorii au fost sancționați contravențional conform Legii nr.55/2020, cu amendă în valoare de 3.000 de lei, respectiv 5.000 de lei.

Articolul Distracție ilegală în Prahova. Polițiștii au ”spart” mai multe petreceri de cununii civile și botezuri apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns