Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Discuții aprinse la PSD Prahova cu listele pentru alegerile parlamentare. Grațiela Gavrilescu, impusă de Ciolacu, ”mărul discordiei”

discutii-aprinse-la-psd-prahova-cu-listele-pentru-alegerile-parlamentare.-gratiela-gavrilescu,-impusa-de-ciolacu,-”marul-discordiei”

Aproape patru ore a durat, aseară, Comitetul Executiv al PSD Prahova pentru completarea listelor cu candidații organizației la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

De la București, președintele PSD, Marcel Ciolacu a dat ordin ca pe lista la Camera Deputaților, respectiv Senat să se regăsească atât Grațiela Gavrilescu, fost ministru al Mediului în mai multe guverne social-democrate, cât și fostul judecător al CCR, Maya Teodoroiu, așa cum observatorulph.ro a anunțat AICI.

Discuțiile au fost unele aprinse, mai mulți primari solicitând conducerii județene a PSD să nu țină cont de recomandările ”centrului”, fiind deranjați de faptul că Grațiela Gavrilescu este impusă de la București, deși aceasta nu se bucură de o imagine bună în Prahova.

În urma ședinței, încheiată cu votul membrilor CEX, conducerea PSD Prahova a transmis la București următoarea listă de candidați:

La Camera Deputaților: Maya Teodoroiu, Bogdan Toader, Rodica Paraschiv și Andrei Nicolae, iar la Senat Radu Oprea, Laura Moagher, Sorin Botez și Rareș Enescu.

Așadar, Grațiela Gavrilescu nu va prinde un loc eligibil pe listele PSD Prahova, dar este posibil ca ordinea să fie schimbată de președintele PSD, Marcel Ciolacu, în urma negocierilor cu Dan Voiculescu.

 

Articolul Discuții aprinse la PSD Prahova cu listele pentru alegerile parlamentare. Grațiela Gavrilescu, impusă de Ciolacu, ”mărul discordiei” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns