Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Diletanţii din PNL-USR-PLUS nu reuşesc să iasă din zona „plăcuţelor suedeze”

diletantii-din-pnl-usr-plus-nu-reusesc-sa-iasa-din-zona-„placutelor-suedeze”

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a răspuns atacurilor venite din partea USR-Plus și PNL privind situația de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Acuzat că patru ventilatoare de la această unitate medicală nu au fost puse în funcțiune, din cauza unor așa-zise nealocări de fonduri, președintele social-democraților prahoveni le-a dat replica celor de la USR-Plus și de la PNL: “Se pare că diletanții de la Alianța PNL-USR-PLUS Prahova, care nu reușesc să iasă din zona „plăcuțelor suedeze” (nici acum, în 2020!), au ajuns la cârma județului și nu cunosc nici măcar noțiuni de bază ale administrației publice, pe care vor să o conducă!
Sunt atacat cu privire la 4 ventilatoare găsite nefuncționale și la unele nealocări de fonduri la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, în condițiile în care specialiștii de la Terapie Intensivă au spus că acestea nu pot fi folosite pe secția ATI COVID, în condițiile în care nu a existat nicio informare (scrisă sau măcar verbală) a existenței acestor aparate și a imposibilității folosirii lor. În condițiile în care nu a existat o solicitare pentru alocarea de fonduri pentru acestea, astfel încât să poată fi puse în folosință.
Mi-a fost ascunsă existența acestor ventilatoare! Nu știu motivul pentru care mi-a fost ascuns acest lucru.
Ventilatoarele sunt venite, înțeleg, de pe vremea când Bogdan Nica, noul manager al spitalului și fost director al DSP Prahova, era la Ministerul Sănătății, printr-un proiect prin Banca Mondială. De ce a fost ascuns acest lucru? – Din motive electorale?!
Repet, nu am primit solicitări de alocare de bani pentru punerea acestor ventilatoare (ascunse) în funcțiune, deci nu am avut ce finanțare să refuz!
Întotdeauna am pus sănătatea prahovenilor pe primul loc! Am alocat fonduri în valoare de 93 milioane de lei (aprox. 20 milioane de Euro) pentru dezvoltarea și funcționarea spitalului județean, am reușit modernizarea a 90% dintre secțiile SJU, am obținut fonduri europene pentru extinderea și modernizarea UPU, Ambulatoriului, am depus, la Compania Națională de Investiții, solicitarea de finanțare pentru a construi încă o clădire, să relocăm aici secțiile SJU exterioare pentru a nu mai avea pacienți pe drumuri.
Măcar să ducă ei la bun sfârșit ceea ce am început eu!
Ipocrizia reprezentanților Alianței USR+—PNL va continua pe toată perioada campaniei electorale, pe care și-o doresc Iohannis și Orban, cu atâta ardoare, în ciuda faptului că situația privind pandemia s-a agravat de la zi la zi!”, a replicat Bogdan Toader.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns