Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Diego Maradona, prima fotografie după ce a fost operat pe creier! Cum arată fostul star mondial

diego-maradona,-prima-fotografie-dupa-ce-a-fost-operat-pe-creier!-cum-arata-fostul-star-mondial

Diego Maradona a depășit cu bine problemele de sănătate care i-au pus viața în pericol. Fostul mare jucător al Argentinei a suferit o operație pe creier în urmă cu o săptămână.

Maradona a trecut prin momente cunmplite în ultima vreme. Fostul star al Argentinei, dar și al celor de la Barcelona și Napoli a fost internat de urgență din cauza unor probleme de sănătate.

Medicii i-au descoperit un cheag de sânge, iar „El Pibe D’oro” a fost nevoit să suporte o intervenție chirurgicală foarte complicată.

Diego Maradona, prima fotografie după ce a fost operat pe creier! Cum arată fostul star mondial

Operația, care a durat 85 de minute, a decurs bine, iar Diego Maradona a început recuperarea. La o săptămână de la intervenție a apărut și prima fotografie cu Maradona, pe care doctorul său, Dr. Luque, a postat-o pe contul sau oficial de Instagram.

Leopoldo Luque, medicul lui Diego Armando Maradona, a vorbit despre starea de sănătate a fostului star al Argentinei, în momentul în care acesta a fost internat:

„Săptămâna aceasta a avut o cădere. Îl vom ține în spital până îl optimizăm. Starea lui e bună, dacă vrea, se oprește și pleacă. Nu va fi transferat nicăieri.

Ziua de naștere a fost un factor care a influențat starea lui Diego. Neg categoric o recidivă a vreunei dependențe. Astfel, nu m-aș afla în clinica asta. Diego este un pacient cu multă presiune în viața sa. Trebuie ajutat”, a spus medicul lui Maradona.

El Pibe e dependent de alcool?

Pe de altă parte, medicul său personal de o perioadă lungă de timp, Alfredo Cahe, a declarat pentru TyC Sports că situația este incontrolabilă și a dezvăluit că simbolul argentinian suferă de probleme ale ficatului și ale inimii:

„El trebuie să urmeze un tratament ca să nu mai bea alcool. Toată familia este de acord că Diego așa cum este acum este incontrolabil. Trebuie să luăm taurul de coarne.

El are probleme cu ficatul, probleme cardiovasculare. Este pe de o parte creierul lui, pe de altă parte ficatul lui, stomacul lui. Este un amestec de lucruri. Trebuie să îl facem pe Diego curat, apoi vom vedea. El este, încă, un pacient complicat”.

Sursa FOTO: minutouno.com

The post Diego Maradona, prima fotografie după ce a fost operat pe creier! Cum arată fostul star mondial appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns