Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Dezastru și în piețele din Ploiești! Măsuri drastice anunțate de primarul Volosevici

dezastru-si-in-pietele-din-ploiesti!-masuri-drastice-anuntate-de-primarul-volosevici

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a anunțat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă faptul că imaginea Pieței Centrale se va schimba în cel mai scurt timp.

Edilul-șef a susținut printre altele că în respectivul spațiu comercial vor exista din nou așa numitele ”tarabe sociale” destinate micilor producători, astfel încât să nu mai vândă pe trotuarul din zona liniei de tramvai.

Totoadă, Volosevici a anunțat că va exista o colaborare cu Consiliul Județean Prahova pentru a afla câți dintre comercianții din piață sunt cu adevărat producători.

Primarul Ploieștiului a susținut că există probleme și în ceea ce privește paza piețelor din oraș, mai ales că pentru acest serviciu, SC Hale și Piețe SA plătește sume importante de bani. Reacția edilului vine după ce în urma unui control a observat că există un singur paznic care păzește spațiile comerțiale ale municipalității.

 

Mai multe amănunte legate de schimbările care vor avea loc în Piața Centrală veți putea afla în materialul video de mai jos.

Post-ul Dezastru și în piețele din Ploiești! Măsuri drastice anunțate de primarul Volosevici apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns