Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Descoperire incredibilă făcută de un american:Sfinxul din Bucegi este mult mai vechi decât Marele Sfinx de la Giza

descoperire-incredibila-facuta-de-un-american:sfinxul-din-bucegi-este-mult-mai-vechi-decat-marele-sfinx-de-la-giza

Sfinxul din Bucegi este mult mai vechi decât sfinxul egiptean este descoperirea pe care susţine un american că a făcut-o. Robert Schoch, un reputat specialist recunoscut pentru studiile sale legate de Marele Sfinx de la Giza susţine că Sfinxul din Bucegi este mai vechi decât am fi crezut vreodată, adică  mai vechi decât civilizația egipteană, teorie pentru care Schoch a fost amenințat de egiptologi că nu va avea voie să mai pășească vreodată în Egipt.

“Concluzia este că Sfinxul din Bucegi este mult mai vechi decât sfinxul egiptean și că, probabil, începutul ideii acesteia de ceva monumental începe de aici. Aceasta a fost sursa – avem chipuri ca Sfinxul și Omu  care au figuri umane care nu se regăsesc nicăieri în lume”, a povestit Oana Ghiocel, în emisiunea Voi cu Voicu, realizată de Mirela Voicu.

Citeşte continuarea AICI

Post-ul Descoperire incredibilă făcută de un american:Sfinxul din Bucegi este mult mai vechi decât Marele Sfinx de la Giza apare prima dată în republikaNEWS.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns