Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Dennis Man, cu gândul la titlu după ce a ajuns lider cu FCSB: „Nu vreau să mai pierdem primul loc!” Ce spune despre convocarea la națională

dennis-man,-cu-gandul-la-titlu-dupa-ce-a-ajuns-lider-cu-fcsb:-„nu-vreau-sa-mai-pierdem-primul-loc!”-ce-spune-despre-convocarea-la-nationala

FCSB câștigă cu 4-1 cu FC Botoșani, într-un meci în care Dennis Man a reușit o dublă. Vedeta FCSB a declarat după meci că nu vrea să mai piardă fotoliul de lider al campionatului.

Dennis Man a reușit dubla cu Botoșani, într-un meci în care, totuși, Florin Tănase a marcat cel mai frumos gol al meciului.

Dennis Man, cu gândul la titlu după ce a ajuns lider cu FCSB! Ce spune despre convocarea la națională

„Dau sută la sută de la meci la meci. Mă bucur că reușim să culegem roadele. Ne doream foarte mult să fim pe locul 1, că am reușit să câștigăm. Trecem printr-o perioadă bună.

Probabil că în acest sezon reușim să gestionăm situațiile mult mai bine decât anul trecut. Am avut șansa să egalăm foarte repede și am revenit în joc.

Mă bucur foarte mult că merg la naționala mare. Fiecare jucător își dorește asta, este o mândrie. Nu mă așteptam, credeam că voi merge să îi ajut pe băieții de la tineret. Le urez baftă pe această cale, sunt alături de ei.

De la națională ce așteptări să am? Voi intra pe teren și voi da sută la sută la fiecare meci.

Obiectivul nostru este ăsta. Să fim pe primul loc și nu mai vrem să îl pierdem, a declarat Dennis Man după meci.

FCSB adună 24 de puncte după 10 etape și egalează CS U Craiova. Echipa lui Gigi Becali are însă cel mai bun atac din campionat, cu 28 de goluri.

ECHIPELE DE START:

FCSB: Vlad – Crețu, Cristea, Miron, Briceag – Șut, Tănase, Olaru – Man, Buș, Moruțan
Rezerve: Straton, Panțîru, Simion, Vînă, Buziuc, Ov. Popescu, Oaidă, Oct. Popescu, G. Enache
Antrenor: Toni Petrea

FC Botoșani: Hankic – Patache, Șeroni, Haruț, Țigănașu – Ed. Florescu, J. Rodriguz, Holzmann – M. Roman I, Toutouh, Caia
Rezerve: Ed. Pap, Plămadă, Papa, Tîrcoveanu, Târșă, Babunski, Melinte, Chalkidakis, S. Camara
Antrenor: Marius Croitoru (suspendat)

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti)
Arbitru: Haţegan Ovidiu (Arad); Asistenți: Şovre Octavian (Satu Mare) și Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti)

The post Dennis Man, cu gândul la titlu după ce a ajuns lider cu FCSB: „Nu vreau să mai pierdem primul loc!” Ce spune despre convocarea la națională appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns