Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Dennis Man, comparat de Cornel Dinu cu Cristiano Ronaldo. Care sunt calitățile care îl recomandă pe atacantul pe care Gigi Becali vrea 15 milioane de euro

dennis-man,-comparat-de-cornel-dinu-cu-cristiano-ronaldo.-care-sunt-calitatile-care-il-recomanda-pe-atacantul-pe-care-gigi-becali-vrea-15-milioane-de-euro

Dennis Man este fotbalistul momentului în campionatul românesc. A jucat foarte bine la naționala de tineret și a marcat deja 9 goluri pentru FCSB. Evoluțiile foarte bune i-au adus promovarea la reprezentativa de seniori. L-a impresionat pe selecționerul Mirel Rădoi, dar și pe exigentul Cornel Dinu.

Cornel Dinu îl laudă pe Dennis Man și spune că fotbalistul poate avea o ascensiune rapidă. Fostul selecționer l-a analizat foarte bine pe jucătorul din atacul FCSB și povestea lui i-a adus aminte de Cristiano Ronaldo. Internaționalul român dă un randament foarte bun pe postul de extremă dreapta. Tot acolo și-a început aventura și starul lusitan. Loți Boloni a fost cel care l-a distribuit în rolul respectiv pe jucătorul care a câștigat de 5 ori „Balonul de Aur”.

„Man care este un jucător, o săgeată, care, părerea mea, se caută la ora actuală în fotbalul mondial şi trebuie avut grijă de el şi pus în valoare şi aruncat în lupte mai ales acum când poate. Aduceţi-vă aminte când avea 17 ani, îmi aduc aminte, la Sporting Lisabona, când era Boloni antrenor, Cristiano Ronaldo juca atacant lateral dreapta. Acum joacă pe tot frontul de atac, ceea ce ar putea să facă şi Man.

Dar cu serviciul, cu ceea ce înseamnă verticalizări, cu pase în profunzime, care vin din calitatea mijlocaşilor, că degeaba duc săgeata în vârful atacului meu dacă nu am coarda de la arc care să îi arunce mingea şi asta înseamnă mijlocaşii”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Mirel Rădoi a explicat de ce l-a convocat pe Dennis Man

Mirel Rădoi a făcut rocada și l-a chemat pe Dennis Man la naționala de seniori, în timp ce Adi Mutu l-a primit pe Ianis Hagi la reprezentativa U21.

„Noi nu l-am antrenat la nivel de seniori pe Dennis Man, trebuie să vadă și el cum ne desfășurăm la nivel de seniori. Și Ianis era convocat la naționala mare, dar Adi Mutu a spus că are nevoie de el. Nu doar evoluțiile lui Dennis ne-au determinat să îl chemăm la echipa mare, ci și nevoia ca el să vadă cum se lucrează aici. Dacă Hagi nu era în planurile lui Mutu, era și el la echipa mare”, a spus Mirel Rădoi în cadrul conferinței de presă organizate înaintea duelului cu Belarus.

The post Dennis Man, comparat de Cornel Dinu cu Cristiano Ronaldo. Care sunt calitățile care îl recomandă pe atacantul pe care Gigi Becali vrea 15 milioane de euro appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns