Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

De ce a primit milionarul câmpinean Mihai Tufan pedeapsa minimă pentru tentativă de omor. ”Era stresat de criza covid”

de-ce-a-primit-milionarul-campinean-mihai-tufan-pedeapsa-minima-pentru-tentativa-de-omor.-”era-stresat-de-criza-covid”

Milionarul câmpinean Mihai Tufan a fost condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare pentru tentativă de omor, o pedeapsă minimă în raport cu gravitatea faptei sale. Judecătoarea și-a motivat decizia prin faptul că inculpatul era stresat de criza covid.

Pe 9 aprilie, milionarul Mihai Tufan și-a înjunghiat o angajată în zona gâtului, torace și mâini, în timpul unei crize de furie. Bărbatul o suspecta pe femeie că i-ar fi sustras bani din conturile firmei.

Tentativa de omor s-a petrecut în trafic, la intrare în București, femeia fiind salvată de alți participanți la trafic.

Din fericire, victima a supraviețuit atacului, iar Tufan și-a primit recent deja pedeapsa finală: 2 ani și 2 luni de închisoare cu executare.

Judecătoarea Daniela Toader, de la Tribunalul București, și-a motivat decizia de a aplica o pedeapsă minimă pentru tentativa de omor astfel:

“Era o perioadă economică dificilă, generată de criza SARS-Cov-2, este explicabilă acțiunea violentă a inculpatului. Acesta a întreprins numeroase acțiuni caritabile, aspect ce subliniază latura sa generoasă, dezinteresată în ajutorarea celor lipsiți de cele necesare traiului și conturează caracterul uman, apropiat de suferința semenilor săi”. Detalii pe libertatea.ro

Articolul De ce a primit milionarul câmpinean Mihai Tufan pedeapsa minimă pentru tentativă de omor. ”Era stresat de criza covid” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns