Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

David Beckham vrea să rezolve cel mai tare transfer din istoria MLS: încearcă să-l aducă la Inter Miami pe Sergio Ramos

david-beckham-vrea-sa-rezolve-cel-mai-tare-transfer-din-istoria-mls:-incearca-sa-l-aduca-la-inter-miami-pe-sergio-ramos

David Beckham visează ca legenda Realului, Sergio Ramos, să semneze cu echipa sa, Inter Miami.

Contractul căpitanului echipei de pe Santiago Bernabeu se termină la finalul lunii mai a anului viitor.

Becks are parte de un prim sezon oscilant la conducerea celor de la Inter Miami și știe că are nevoie de câteva piese de talie mondială pentru a urca o treaptă în ierarhia din MLS. Are deja la club fostul duo al celor de la Juventus, Gonzalo Higuain și Blaise Matuidi.

David Beckham abia așteaptă să îl aducă pe fostul său coleg Sergio Ramos în Statele Unite, la Inter Miami

Acum, Beckham speră să îl aducă lângă Higuain pe fostul său coleg de la Real Madrid, Sergio Ramos. Astfel ar avea câte un jucător de clasă în fiecare compartiment al echipei. Campionul mondial cu Franța, Blaise Matuidi, ar fi încântat să aibă spatele asigurat de actualul căpitan al celor de la Real Madrid. Potrivit celor de la AS, David Beckham ar da orice să-l aducă la Miami pe Sergio Ramos.

Fosta legendă a lui United, care a jucat alături de Ramos între 2005 și 2007, a indicat că va face o ofertă pentru a-l aduce pe jucător în vară.

Ramos, 34 de ani, va termina socotelile cu Real Madrid la finalul lunii mai a anului viitor, dar poate semna un precontract cu un alt club din afara Spaniei începând cu luna ianuarie. Și a indicat deja că ar fi dispus la o ultimă mutare în afara LaLiga.

Florentino Perez i-a oferit prelungirea pe doi ani, dar Florida este o destinație atractivă

Los Blancos i-au oferit un nou contract, pe doi ani, care contravine politicii clubului de a nu oferi contracte mai lungi de un sezon fotbaliștilor de peste 30 de ani. Ramos este, însă, legenda clubului care a câștigat 4 trofee Champions League și 5 titluri în LaLiga.

Conform celor de la AS, Becks va încerca să atingă coarda sensibilă a lui Ramos și să apeleze la prietenia lor pentru a-l convinge. Apărătorul își petrece des vacanțele în Florida și la Miami există o puternică comunitate vorbitoare de limba spaniolă. Perspectiva de a se muta cu familia la Miami și cei 4 copii să-și poată continua fără probleme studiile îi surâde fundașului. Achiziția lui ar face din Inter Miami o echipă de luat în considerare în sezonul viitor al MLS.

The post David Beckham vrea să rezolve cel mai tare transfer din istoria MLS: încearcă să-l aducă la Inter Miami pe Sergio Ramos appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns