Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Daniel Pancu știe de ce nu reușește Rapid să promoveze în Liga 1: „Mulți nu cred ce spun!”

daniel-pancu-stie-de-ce-nu-reuseste-rapid-sa-promoveze-in-liga-1:-„multi-nu-cred-ce-spun!”

Daniel Pancu (43 de ani), fost antrenor la Rapid, a explicat care este principala problemă a giuleștenilor în lupta pentru promovarea în Liga 1.

După nouă meciuri jucate și unul amânat din cauza pandemiei de COVID-19, Rapid ocupă locul 14 în clasamentul Ligii 2, cu doar 13 puncte, la patru puncte de locurile de play-off.

Acum antrenor la Poli Iași, Daniel Pancu este de părere că Rapid nu poate face performanță din cauza condițiilor de pregătire.

Daniel Pancu știe ce nu merge la Rapid

În sezonul trecut, cu Daniel Pancu pe banca tehnică, Rapid a intrat în play-off pe ultimul loc și a încheiat lupta la promovare pe locul 5, la egalitate cu ultima clasată, Petrolul Ploiești, și la două puncte distanță de locul de baraj ocupat de CS Mioveni.

Daniel Pancu pune acest eșec pe seama condițiilor de pregătire și infrastructurii neadecvate.

„De la Rapid mi-am primit restanţele, chiar dacă a fost o mică întârziere. Am primit banii pentru ce am lucrat. Nu am mai discutat cu nimeni de acolo. Meciuri am mai văzut doar două sau trei. Au avut şi meciuri reuşite, au avut jucători infectaţi.

Mulţi nu cred ce spun, dar principalul motiv pentru care Rapid nu se ridică la nivelul aşteptat e nivelul de pregătitre, baza de la Rapid. Condiţiile de antrenament nu sunt pentru o echipă care se gândeşte la promovare”, a spus Daniel Pancu, la Telekom Sport.

Nici Poli Iași nu stă mai bine în momentul de față cu Daniel Pancu pe banca tehnică. Moldovenii ocupă locul 13 în clasamentul Ligii 1 și au înregistrat cinci înfrângeri consecutive în campionat.

3 victorii și 7 înfrângeri a bifat Poli Iași în actuala ediție a Ligii 1.

După pauza competițională dedicată echipelor naționale, pentru Poli Iași urmează meciul de pe teren propriu cu FC Argeș, programat pe 20 noiembrie, de la ora 17:30.

Ulterior, moldovenii vor juca în Cupa României cu CFR Cluj, în jurul datei de 28 noiembrie.

The post Daniel Pancu știe de ce nu reușește Rapid să promoveze în Liga 1: „Mulți nu cred ce spun!” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns