Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Dan Petrescu și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj după „masacrul” cu Gaz Metan: „Gata! Nu mai pot. Nu mai vreau să fac performanță în România!”

dan-petrescu-si-a-anuntat-plecarea-de-la-cfr-cluj-dupa-„masacrul”-cu-gaz-metan:-„gata!-nu-mai-pot.-nu-mai-vreau-sa-fac-performanta-in-romania!”

CFR Cluj a pierdut cu Gaz Metan, 1-2, iar Dan Petrescu a reacționat șocant după meci. Antrenorul a izbucnit în direct la Tv și a anunțat că va pleca de la echipă după meciul de la Roma.

CFR Cluj a acuzat extrem de dur arbitrajul lui Găman. Dumitru Cardoso a marcat golul care a pus capăt seriei de 19 meciuri fără eșec a campioanei.

Dan Petrescu, declarații șocante după eșecul cu Gaz Metan: „Gata, plec! Nu mai vreau să fac performanță în România!”

„Nu mai vreau să stau la echipă, vreau să plec după meciul cu Roma. Vreau să iau o pauză, că nu mai pot. Nu mai e numai de arbitri. Vreau să vină altcineva, că nu mai pot, să mă odihnesc.

Știu sigur că nu avem nicio șansă anul ăsta, eu văd, nu știu. După pauză, să vină alt antrenor, să facă performanță, că eu nu mai vreau să fac performanță în România. Am o clauză și dacă am o clauză și nu mai pot să antrenez, ce să fac?!

Dacă campioana României este arbitrată acasă așa, să mă ierte Dumnezeu. Trebuie să vorbească să avem arbitraje corecte. Noi nu am avut arbitraje corecte„ a declarat Dan Petrescu la Digi Sport.

Scandal la CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș! Dan Petrescu, criză de nervi în tribune

Dan Petrescu a fost suspendat și a văzut din tribune partida CFR Cluj- Gaz Metan Mediaș. Glasul lui s-a auzit cu putere la toate fazele controversate ale partidei.

Jucătorii echipei gazdă au cerut trei lovituri de la 11 metri și au cerut gol valabil la o fază care l-a avut în prim-plan pe Valentin Costache.

A fost o nebunie de meci la Cluj. Arbitrul George Găman a avut multe faze foarte grele. Gazdele au cerut prima oară penalty, după ce Debeljuh a fost ciupit în careu de Yuri. Era minutul 51. După alte nouă minute, din nou scandal. Adrian Păun a căzut în careu după atacul lui Romeo, dar arbitrul i-a dat galben pentru simulare.

Intrat în repriza secundă, Ciobotariu a trimis mingea în plasă. Arbitrul a validat reușita, dar s-a răzgândit după intervenția asistentului, considerând că Valentin Costache a fost în poziție afară de joc. Dan Petrescu a luat foc și a dat senzația că este gata să coboare din tribună și să intre pe teren.

CFR CLUJ (4-3-3): Sandomierski – Susic, Manea, Ciobotariu, Latovlevici – Itu, Luis Aurelio, Djokovic – Deac, Debeljuh, Pereira

REZERVE: Bălgrădean, Burcă, Camora, Hoban, William Soares, Păun, Costache, Carnat, Rondon
ANTRENOR: Dan Petrescu

GAZ METAN (4-2-3-1): Buzbuchi – Romeo, Larie, Matias, Velisar – Alceus, Santos da Silva – Ciocan, Deaconu, Oliveira – Cardoso
REZERVE: Pleșca, Trif, Horj, Paul Costea, Loembet, Horșia, Sambu, Smola, Valente
ANTRENOR: Jorge Costa

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu”
Arbitru: George Găman // A1: Mircea Orbuleț; A2: Tunyogi Ferencz

The post Dan Petrescu și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj după „masacrul” cu Gaz Metan: „Gata! Nu mai pot. Nu mai vreau să fac performanță în România!” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns