Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Dan Petrescu, pus la zid de șefii CFR-ului: „Am crezut că lucrurile s-au calmat!” Dezamăgire în rândul acționarilor, după rușinea de la Roma

dan-petrescu,-pus-la-zid-de-sefii-cfr-ului:-„am-crezut-ca-lucrurile-s-au-calmat!”-dezamagire-in-randul-actionarilor,-dupa-rusinea-de-la-roma

Dan Petrescu nu traversează cele mai bune momente la CFR Cluj. Acționarul Ștefan Gadola îl susține pe tehnician, dar nu ezită să critice atitudinea acestuia din ultima vreme.

CFR Cluj a suferit la Roma cea mai drastică înfrângere din istoria prezențelor în cupele europene. Dan Petrescu a părut deznădăjduit după meci, iar antrenorul a lansat noi săgeți la adresa șefilor echipei.

Unul dintre acționarii ardelenilor, Ștefan Gadola, și-a exprimat dezamăgirea față de starea de tensiune întreținută și de antrenor, în opinia sa.

Dan Petrescu, pus la zid de șefii CFR-ului: „Am crezut că lucrurile s-au calmat!” Dezamăgire în rândul acționarilor

„În mare parte sunt la curent, dar nu știu toate amănuntele, toate culisele. Nici nu vreau să intru în toate. Sunt acționar și mă interesează lucrurile mari. E dorința lui Dan de a avea un lot foarte bun și numeros.

Pentru mine e un antrenor extraordinar, poate cel mai harnic pe care l-am văzut. Sigur, și noi îi putem oferi ceea ce putem. Există pretenții, e normal. Am avut și alți antrenori care doreau, dar au înțeles ce se poate.

Vă zic un punct de vedere al unui acționar minoritar. Avem un lot bogat, dar din păcate sunt multe accidentări. Apărarea a fost varză astăzi. Cu Vinicius acolo nu luam atâtea goluri.

Se vede foarte clar, am luat goluri ușoare. Undeva există ceva în neregulă. E o apărare defectă care trebuie să vedem cum s-ar putea rezolva”, a declarat Ștefan Gadola pentru Gsp. Acționarul minoritar al clujenilor are câteva reproșuri pentru Dan Petrescu:

„Am crezut că lucrurile s-au calmat pentru meciul ăsta, și din partea noastră, a conducerii, dar și a lui Dan. Credeam că vom face un meci bun. La un 1-0 pentru Roma eram încântat, nu aveam nicio problemă.

Campionatul abia a început, nu e o catastrofă. Putem încă. Totul este ca Dan Petrescu să fie decis și să lupte pentru această echipă”, a mai spus Ștefan Gadola.

Dan Petrescu i-a taxat din nou pe oficialii de la CFR. „Mereu am tras semnalul de alarmă!”

Dan Petrescu este aproape să plece de la CFR Cluj. Antrenorul are pus pe masă un contract de peste 2 milioane de euro din spațiul arab, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate. Conform Fanatik, Al Nasr Riad ar fi echipa care l-ar curta insistent pe cel care a adus trei titluri de campion în vitrina clujenilor.

„Toată lumea e supărată, dar mă deranjează scorul. Eu nu am avut nicio pretenție înainte de meci pentru că nu am avut niciun fundaș central, plus problemele de lot foarte mari.

Ați văzut care era banca, i-am băgat pe toți. Nu am avut nici noroc. Am avut un penalty clar la 3-0. Nu am ce să le zic băieților, dar e foarte greu să nu ai jucători. Eu am tras un semnal și lotul actual e foarte slab.

Vinicius nu știu dacă se mai întoarce pe lista UEFA, Omrani lipsește 3 luni, iar șansele de calificare sunt foarte mici. Eu sunt realist… Nu avem cum să facem mai mult.

Important e să nu pierdem duminică pentru că nu am nici atunci soluții. Nu văd ce putem face în viitor. Jucătorii pe care putem să îi luăm sunt liberi de contract, nu au mai jucat de 3 luni, dar plătim greșelile din trecut.

Eu mereu am tras semnalul de alarmă, am spus că am nevoie de jucători și nu s-a făcut nimic”, a spus Dan Petrescu la finalul meciului AS Roma – CFR Cluj 5-0.

The post Dan Petrescu, pus la zid de șefii CFR-ului: „Am crezut că lucrurile s-au calmat!” Dezamăgire în rândul acționarilor, după rușinea de la Roma appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns