Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj! Al Nasr Riad, gata să achite clauza de reziliere a românului. Salariul fabulos pe care îl va primi la arabi

dan-petrescu-pleaca-de-la-cfr-cluj!-al-nasr-riad,-gata-sa-achite-clauza-de-reziliere-a-romanului.-salariul-fabulos-pe-care-il-va-primi-la-arabi

Dan Petrescu este la un pas să plece de la CFR Cluj. Antrenorul este curtat insistent de arabii de la Al Nasr Riad, care sunt gata să plătească clauza de reziliere a românului. ProSport a anunțat în urmă cu două zile oferta colosală pe care campionul României o are din spațiul arab.

CFR Cluj a suferit un eșec usturător la Roma, iar Dan Petrescu nu s-a sfiit să îi atace din nou pe șefii ardelenilor. În ciuda faptului că a revenit la un ton mai liniștit după izbucnirea de la meciul cu Gaz Metan Mediaș, relația dintre Dan Petrescu și șefii echipei din Gruia nu mai este deloc una caldă.

Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj! Al Nasr Riad, gata să achite clauza de reziliere a românului

Dan Petrescu pare hotărât să dea curs ofertelor pe care le are și pe care nu le-a ascuns de-a lungul timpului. Cei mai insistenți par a fi arabii de la Al Nasr Riad. Conform Fanatik.ro, aceștia urmează că aibă negocierile finale și chiar l-au anunțat pe antrenorul român că vor achita clauza de reziliere.

ProSport a anunțat în exclusivitate despre oferta bombă pe care Dan Petrescu o are în sertar din spațiul arab.

Conform surselor noastre, „Bursucul” ar urma să aibă un salariu colosal, de 2 milioane de euro, dacă va da curs ofertei din Orient.

Al Nasr Riad este vicecampioana din Arabia Saudită. Șeicii sunt extrem de nemulțumiți de prestația echipei în noul sezon: Al Nasr are trei eșecuri în primele trei etape!

Dan Petrescu i-a taxat din nou pe oficialii de la CFR. „Mereu am tras semnalul de alarmă!”

„Toată lumea e supărată, dar mă deranjează scorul. Eu nu am avut nicio pretenție înainte de meci pentru că nu am avut niciun fundaș central, plus problemele de lot foarte mari. Ați văzut care era banca, i-am băgat pe toți. Nu am avut nici noroc.

Am avut un penalty clar la 3-0. Nu am ce să le zic băieților, dar e foarte greu să nu ai jucători. Eu am tras un semnal și lotul actual e foarte slab. Vinicius nu știu dacă se mai întoarce pe lista UEFA, Omrani lipsește 3 luni, iar șansele de calificare sunt foarte mici. Eu sunt realist… Nu avem cum să facem mai mult.

Important e să nu pierdem duminică pentru că nu am nici atunci soluții. Nu văd ce putem face în viitor. Jucătorii pe care putem să îi luăm sunt liberi de contract, nu au mai jucat de 3 luni, dar plătim greșelile din trecut.

Eu mereu am tras semnalul de alarmă, am spus că am nevoie de jucători și nu s-a făcut nimic”, a spus Dan Petrescu la finalul meciului AS Roma – CFR Cluj 5-0.

The post Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj! Al Nasr Riad, gata să achite clauza de reziliere a românului. Salariul fabulos pe care îl va primi la arabi appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns