Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Dan Petrescu, aproape de o criză de nervi după golul dat de Young Boys în poarta CFR-ului: „Dormiți pe voi!”

dan-petrescu,-aproape-de-o-criza-de-nervi-dupa-golul-dat-de-young-boys-in-poarta-cfr-ului:-„dormiti-pe-voi!”

CFR a primit o lovitură când se aștepta mai puțin. În repriza a doua, când elevii lui Dan Petrescu erau încrezători că pot câștiga meciul cu un avantaj, fie și el minim pe tabelă, Young Boys Berna a egalat prin Christian Fassnacht.

În urma fazei, Dan Petrescu a avut o reacție nervoasă, acuzându-i pe jucători că n-au reacționat suficient de repede.

Faza golului care l-a enervat pe Dan Petrescu

Christian Fassnacht a reușit să înscrie după o aruncare de la margine. Elvețianul a profitat de o eroare mare în apărarea clujenilor. În urma golului, Dan Petrescu și-a certat jucătorii: „Dormiți pe voi!”

Dan Petrescu a oferit faza meciului la CFR – Young Boys

Dan Petrescu a mai fost protagonistul unei faze incredibile în meciul dintre CFR și Young Boys. Tehnicianul a trăit partida de la Cluj-Napoca la intensitate maximă, mai ales după ce l-a pierdut pe Paulo Vinicius în prima repriză, în urma unei accidentări.

La scorul de 0-0, chiar înainte ca Mario Rondon să deschidă scorul, Damjan Djokovic a avut o oportunitate destul de bună, mijlocașul șutând în blocajul unui adversar, în tentativa de a trage pe poartă.

Dan Petrescu spera ca Djokovic să marcheze dintr-o poziție destul de bună, însă croatul n-a tras nici măcar pe spațiul porții, astfel că „Super Dan” a oferit faza serii, după ce s-a tăvălit pe jos, dezamăgit de ratarea elevului său.

CFR – Young Boys 1-1

CFR Cluj a reușit să termine al doilea meci din grupele Europa League la egalitate, după ce etapa trecută a reușit să câștige cu 2-0 la ȚSKA Sofia.

În continuare, clujenii sunt liderii grupei din Europa League, cu patru puncte, fiind urmați de „rivalii” de la AS Roma.

The post Dan Petrescu, aproape de o criză de nervi după golul dat de Young Boys în poarta CFR-ului: „Dormiți pe voi!” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns