Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Cum se antrenează acasă Larisa Iordache, după ce s-a îmbolnăvit de COVID! Imagini senzaționale | VIDEO

cum-se-antreneaza-acasa-larisa-iordache,-dupa-ce-s-a-imbolnavit-de-covid!-imagini-senzationale-|-video

Larisa Iordache (24 de ani) nu se lasă demoralizată de COVID-19 și se antrenează în continuare acasă, pentru a-și menține forma fizică.

Tânăra sportivă a anunțat miercuri că este bolnavă cu noul coronavirus prin intermediul unui mesaj emoționant pe Facebook, cu doar câteva zile înainte de un concurs desfășurat la Izvorani.

„Gimnastica m-a învățat să fiu o persoană… pozitivă! Așteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde trebuia să concurez pentru prima dată după 3 ani! Pregătită, cu ambiție și multă determinare alături de antrenorii mei. Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu! Așa voi face și acum… după un test pozitiv la COVID -19.

M-am izolat acasă pentru două săptămâni, pentru a rămâne sănătoasă și pentru a reveni în parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregătirea liniștită. Mă simt bine, am o stare generală fără simptome grave, simt doar o mică răceală pe care o voi trata așa cum mi-a recomandat medicul.

Îmi pare foarte rău pentru acesta veste… ajunsesem în formă, gata de a arata tot ce am muncit în aceste ultime luni. Viața mi-e un pic dată peste cap. Dar o gimnastă știe cum să se de-a peste cap și să aterizeze în picioare, nu?! O să am grijă de sănătatea mea, îmi doresc liniște! Ceea ce vă doresc tuturor!

PS. Sper să ne vedem la Naționale!”, a fost mesajul postat de Larisa Iordache.

Cum se antrenează Larisa Iordache în izolare, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19

Aflată în izolare, sportiva face în casă exercițiile care o mențin în formă. În „ajutor” i-a sărit și pisica ei simpatică, care a supervizat cu atenție mișcările gimnastei. Ea a posat momentul drăgălaș pe Instagram.

Larisa Iordache și fotografiile incendiare postate pe Instagram

Pe contul său de Instagram, Larisa Iordache face spectacol cu postările sale sexy, ce sunt apreciate de peste 123.000 urmăritori. Tânăra nu se sfiește să pozeze dezbrăcată, în costume de baie, la sala de antrenamente, dar și alături de mașina sa, un superb exemplar electric, BMW I8.

 

View this post on Instagram

 

Good things take time ⚡️

A post shared by LARISA IORDACHE 💜 (@larisa_iordache) on

The post Cum se antrenează acasă Larisa Iordache, după ce s-a îmbolnăvit de COVID! Imagini senzaționale | VIDEO appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns