Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Cum s-a produs accidentul feroviar de la Corlătești

cum-s-a-produs-accidentul-feroviar-de-la-corlatesti

Accidentul feroviar a avut loc luni după-amiază, după un auto a intrat în coliziune cu un tren de călători, care circula pe ruta Ploiești – Urziceni.

Polițiștii au fost sesizați, luni, în jurul orei 14:30, cu privire la producerea unui accident la trecerea de nivel cu calea ferată din localitatea Corlătești, comuna Berceni.

Din cercetări a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 59 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism din direcția Corlătești către Râfov, la trecerea de nivel cu cale ferată, a intrat în coliziune cu un tren de călători care circula pe ruta Ploiești-Urziceni. Circulația feroviară în zonă se desfășoară normal.

Potrivit ISU Prahova, conducătorul auto a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

„Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință”, a precizat IJP Prahova.

Citește și: Accident feroviar la Corlătești. Un auto a fost lovit de un tren de călători

foto cu caracter ilustrativ

Articolul Cum s-a produs accidentul feroviar de la Corlătești apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns