Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Cum explică premierul Ludovic Orban închiderea piețelor din spațiile închise

cum-explica-premierul-ludovic-orban-inchiderea-pietelor-din-spatiile-inchise
Premierul Ludovic Orban susține că suspendarea temporară a funcționării piețelor din spații închise s-a luat după ce s-a constatat că gradul de conformare la măsurile de protecție sanitară era cel mai mic.
Mai mult, a susținut premierul, producătorii și clienții sunt persoane mai în vârstă care sunt expuse dezvoltării unor forme severe de COVID-19.
 
„Sunt decizii care vor afecta anumite categorii ale oamenilor. Le cer scuze, dar trebuie să luăm aceste măsuri, a nu lua nicio măsură ar fi un act de lipsă de responsabilitate. Am luat decizii care vizează anumite domenii: cum e suspendarea activității în piețe închise. (…) Orice om care a urmărit imagini la TV, dar noi știm din raportări că gradul de conformare era cel mai mic. În aceste piețe, foarte mulți care se duc la piață, producătorii, clienții, sunt persoane mai în vârstă care sunt expuse la a dezvolta forme mai severe ale coronavirusului”, a declarat luni Orban.
Premierul a explicat că „gradul de conformare în supermarketuri e mult mai mare”.
Orban a mai spus că obiectivul Guvernului este de a opri creșterea numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus.
HotNews

Post-ul Cum explică premierul Ludovic Orban închiderea piețelor din spațiile închise apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns