Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Cristiano Ronaldo vrea să joace la cel mai înalt nivel până la 40 de ani! Starul portughez nu vrea să rămână la Juventus după 2022, din cauza italienilor

cristiano-ronaldo-vrea-sa-joace-la-cel-mai-inalt-nivel-pana-la-40-de-ani!-starul-portughez-nu-vrea-sa-ramana-la-juventus-dupa-2022,-din-cauza-italienilor

Superstarul Cristiano Ronaldo, 35 de ani, vrea să joace în elita fotbalului european până va împlini 40 de ani, dar nu își va prelungi contractul cu Juventus Torino.

Vârful portughez ar putea evolua la un alt gigant european înainte de a se retrage din activitate.

Cristiano Ronaldo vrea să joace în elită până la 40 de ani, dar nu va semna alt contract cu Juventus: PSG stă la pândă

Cristiano Ronaldo ar putea părăsi echipa piemonteză în 2022, după ce va duce la bun sfârșit contractul cu campioana Italiei.

Totul din cauza relației „lipsite de romantism” pe care o are cu cei de la Juventus Torino. Cristiano Ronaldo ar putea evolua pentru încă un club de elită din Europa, înainte de a pune ghetele în cui definitiv.

Starul italienilor de la Juventus este puțin probabil să continue la Torino dincolo de sezonul 2022, atunci când expiră contractul lui.

Conform celor de la Tuttosport, Ronaldo nu se simte iubit la clubul piemontez. Potrivit acelorași surse, francezii de la PSG ar putea fi interesați de o mutare a portughezului pe Parc des Princes.

„Totul va depinde de felul cum mă voi simți, de motivația mea, pentru că fizic nu va fi niciun fel de problemă. Va trebui să ai grijă foarte bine de tine, dar eu nu cred că ăsta este cel mai important factor. E mai mult latura psihologică cea care face diferența”, a declarat Ronaldo pentru Marca, când a fost întrebat despre momentul retragerii sale.

Ronaldo a marcat până acum un număr incredibil de 643 de goluri în 853 de meciuri jucate la nivel de club și nu dă semne că ar încetini ritmul.

The post Cristiano Ronaldo vrea să joace la cel mai înalt nivel până la 40 de ani! Starul portughez nu vrea să rămână la Juventus după 2022, din cauza italienilor appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns