Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Cosmin Olăroiu, dialog savuros, în direct, la televizor. „Să vin eu în locul lui Mirel Rădoi?”. De ce spune că nu selecționerul este problema naționalei României

cosmin-olaroiu,-dialog-savuros,-in-direct,-la-televizor-„sa-vin-eu-in-locul-lui-mirel-radoi?”.-de-ce-spune-ca-nu-selectionerul-este-problema-nationalei-romaniei

Cosmin Olăroiu le dă din nou speranțe șefilor FRF și le spune că într-o zi va antrena naționala României. Într-o zi, dar nu acum, când selecționer este Mirel Rădoi, unul dintre foștii săi elevi. Noul campion al Chinei a spus clar și răspicat care sunt problemele primei reprezentative.

Cosmin Olăroiu a câștigat în carieră 17 trofee, ultimul în China, și a fost mereu unul dintre numele la care au visat șefii din Federația Română de Fotbal când s-au făcut listele pentru funcția de selecționer. Antrenorul lui Jiangsu Suning a refuzat până acum toate ofertele spunând că nu este momentul potrivit. Nu și-a schimbat discursul, dar aceste lucru nu este o surpriză ținând cont cine este selecționerul naționalei în acest moment

„Cred că ştie Răzvan Burleanu numărul meu, dar la ce ar folosi? Cred că echipa naţională, în momentul ăsta, aşa cum am mai spus când am vorbit cu conducătorii federaţiei, are nevoie de oameni tineri, care să vină cu determinare, cu ambiţia de a reuşi. Cred că au ales un drum bun. Echipa naţională are nevoie de o reconstrucţie. Echipa naţională are nevoie de entuziasm, de ambiţie, iar astea vin de la cineva tânăr.

Nu ştiu dacă sunt bătrân, dar nu ştiu dacă am răbdare. Nu-mi place să pierd. Sunt oameni care au această răbdare, care sunt perseverenţi, spre deosebire de mine, care nu mai am răbdare. Îmi doresc să fac ceva acum. Cred că acum fotbalul românesc are nevoie de altceva decât un antrenor”, a declarat tehnicianul de 51 de ani.

Cosmin Olăroiu îl susține pe Mirel Rădoi. Cei doi au făcut echipă la Steaua, dar și în țările arabe.

Antrenor are şi e unul bun. Să vin eu în locul lui Mirel? Nu! Dacă vreodată se va ivi posibilitatea, voi antrena cu cea mai mare plăcere, dar, repet, nu cred că antrenorul e problema naţionalei României. Aş veni în România să câştig bani… Care e sensul? Te întorci în România să câştigi bani… Nici nu sună ok. Eu vreau să câştig şi m-aş bucura ca toată lumea să gândească la fel”, a declarat noul campion al Chinei, pentru Telekom Sport.

Cosmin Olăroiu îi critică pe guvernanții din România

Cosmin Olăroiu este nemulțumit de situația în care a ajuns fotbalul românesc. Este convins că se poate face mai mult și le dă un exemplu guvernanților de la noi din țară.

„Ştiind că Mirel e antrenorul echipei naţionale, m-am tot gândit de ce fotbalul românesc a ajuns în situaţia asta. După părerea mea, cred că sportul în România nu e o prioritate. Când eram copil, mă uitam la meciurile naţionalei de handbal, cu Stîngă, cu Birtalan. Mă uitam la canotaj, rugby, mă uitam la orice. Sportul era o prioritate în societatea românescă. Cred că politicienii, oamenii din România au nevoie de sport. De unde să aibă resurse sportul românesc? Nu mai suntem ceea ce am fost, dar avem impresia că suntem. Cerem să fim la fel, dar pe ce bază?

În Ungaria cine a investit? Guvernul! Oamenii ăia se gândesc că sportul e un ambasador al ţării şi poate aduce un plus de imagine. Au înţeles mai bine decât noi ce trebuie făcut. Nu sunt în măsură să discut despre asta, pentru că nu sunt acolo de mult timp”, a mai spus Cosmin Olăroiu.

The post Cosmin Olăroiu, dialog savuros, în direct, la televizor. „Să vin eu în locul lui Mirel Rădoi?”. De ce spune că nu selecționerul este problema naționalei României appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns