Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Cosmin Contra, mesaj clar către spanioli: „M-am simțit păcălit!” Ce spune despre plecarea de la Dinamo

cosmin-contra,-mesaj-clar-catre-spanioli:-„m-am-simtit-pacalit!”-ce-spune-despre-plecarea-de-la-dinamo

Dinamo pierde și cu Viitorul, 1-2, iar echipa lui Cosmin Contra ajunge la cinci eșecuri consecutive. Antrenorul a recunoscut după meci problemele din cadrul clubului și spune că se simte păcălit.

Viitorul Constanța – Dinamo 2-1. Cosmin Contra nu s-a abținut după meci și a spus printre rânduri că jucătorii trebuie să scoată echipa din situația în care a ajuns.

ProSport a aflat amănunte incredibile din vestiarul câinilor. Potrivit informațiilor noastre, jucătorii nu se mai înțeleg cu antrenorul, iar vestiarul este scindat. „Și eu m-am simțit păcălit”, a tunat Contra după meci.

Cosmin Contra, mesaj clar către spanioli: „M-am simțit păcălit!” Ce spune despre plecarea de la Dinamo

„Azi nu am ce să le reproșez jucătorilor, am pierdut meciul pe mici detalii. Greșeli copilărești. Din pnctul meu de vedere, azi nu meritam să pierdem. Suntem într-o pasă proastă, nu avem norocul ăla ca să ieșim din pasa asta.

Suntem într-o situație delicată și încercăm să mergem înainte, nu avem de ales.

Concluziile? Avem cinci înfrângeri consecutive și trebuie să fim mai atenți, să dăm mai mult, ăsta e adevărul. Și singurii care pot să scoată echipa din această situație sunt jucătorii. Împreună cu mine, bineînțeles, că eu sunt șeful echipei.

Nu cred că în momentul în care intră pe teren, băieții se gândesc la partea administrativ finciară. Trebuie să ne vedem de partea sportivă.

Suntem într-o situatie gravă, să câștigăm cu Astra și să începem urcușul. Avem nevie de o victorie și să începem să urcăm în clasament.

Acum trecem printr-un moment greu, să credem că putem scoate echipa din subsolul clasamentului.

Întrebați-l pe acționarul echipei sau pe cei care conduc Dinamo. Nu sunt genul care să renunț la greu. M-am simțit păcălit din mai multe puncte de vedere, dar nu sunt genul care să renunț la greu.

Am încredere că vom reuși să redresăm corabia, chiar dacă este un moment extrem de greu”, a declarat Cosmin Contra la finalul meciului.

ECHIPELE DE START:

Viitorul: Tordai – Dussaut, Ghiţă, Dobrosavlevici, De Nooijer – Casap, Gaztanaga, Măţan – V. Fernandez, Luckassen, Ely

Rezerve: Stănciulescu, artean, Bodişteanu, Ad. Stoian, Boboc, G. Ganea

Dinamo: Mejias – Sorescu, Puljic, Ehmann, Isma Lopez – J. Gol, P. Anton – Bani, B. Valle, Aleix Garcia – Gueye

Rezerve: Hinojo, R. Grigore, G. Creţu, Măgureanu, V. Borcea, Nemec, Camara, Alex Gonzalez, Ba

The post Cosmin Contra, mesaj clar către spanioli: „M-am simțit păcălit!” Ce spune despre plecarea de la Dinamo appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns