Cosmin Contra îi bagă la cheltuială pe spaniolii care conduc Dinamo și vrea mai mulți bani ca să plece de la echipă. „Nu mai există propunerea mea de bun simț”

cosmin-contra-ii-baga-la-cheltuiala-pe-spaniolii-care-conduc-dinamo-si-vrea-mai-multi-bani-ca-sa-plece-de-la-echipa.-„nu-mai-exista-propunerea-mea-de-bun-simt”

Cosmin Contra este furios pe spaniolii care au preluat Dinamo. Și-a negociat plecarea, dar nu a primit niciun răspuns. Acum vrea bani mai mulți. Antrenorul a spus că așteaptă o propunere de la conducătorii formației din „Ștefan cel Mare”.

Cosmin Contra a spus după meciul cu Astra Giurgiu că este decis să plece de la echipă și și-a negociat „divorțul”. Clauza lui de reziliere este de 200.000 de euro, dar antrenorul și-a cerut banii pentru trei luni de muncă: aproximativ 90.000 de euro. Cred că nu au să-mi dea nici banii aceștia”, i-a ironizat fostul selecționer, acum două zile, pe oamenii care asigură finanțele clubului Dinamo. Acum s-a răzgândit! Este supărat că nu a primit niciun răspuns și vrea bani mai mulți, ca să semneze rezilierea contractului.

„Nu mai există propunerea mea de bun simț. Acum mergem înainte. Am avut-o, n-au răspuns. Acum trebuie să vină ei cu altă propunere. Aș vrea să nu vorbim de lucrururi negative, că sunt multe lucruri pozitive în seara asta. Am câștigat după nouă luni acasă”, a declarat Cosmin Contra, la finalul partidei Dinamo – FC Voluntari 3-0, la Digi Sport.

Antrenorul echipei Dinamo a spus că, în aceste condiții, va rămâne pe bancă și la partida din Cupa României cu Viitorul Constanța, programată pe 28.11.2020

„Deocamdată sunt antrenorul echipei și voi fi în continuare antrenorul echipei. Am programat antrenamentul de luni. Vom încerca la meciul de cupă cu Viitorul să ne luăm revanșa”, a mai spus tehnicianul câinilor.

Cosmin Contra vrea bugetul promis: 10 milioane de euro

Contra a lăsat totuși și o portiță deschisă. A spus că este gata să rămână dacă spaniolii se țin de cuvânt.

„Ar trebui să se schimbe lucrurile la 180 de grade. Să fie virați cei 10 milioane pentru buget care au fost promiși. Dacă se va întâmpla asta, putem vorbi, dar nu cred că se va întâmpla. Am vorbit ultima oară cu Pablo Cortacero înainte de meciul cu Astra Giurgiu, acum mai aproape două săptămâni”, a mai declarat antrenorul formației dinamoviste.

Cosmin Contra a făcut o mutare abilă înaintea partidei cu FC Voluntari. A notificat oficial clubul Dinamo că trebuie să-i plătească salariul. Clubul are un răgaz de 15 zile să rezolve problema.

The post Cosmin Contra îi bagă la cheltuială pe spaniolii care conduc Dinamo și vrea mai mulți bani ca să plece de la echipă. „Nu mai există propunerea mea de bun simț” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns