Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Coronavirus. Guvernul pregătește noi restricții

coronavirus.-guvernul-pregateste-noi-restrictii
Premierul Ludovic Orban a convocat miercuri seară o ședință de analiză la Guvern, în contextul noul bilanț record raportat de Grupul de Comunicare Strategică. În aceasă seară, Guvernul ar putea decide implementarea unor noi restricții. 

Surse guvernamentale spun că în cadrul ședinței de urgență de miercuri s-a discutat inclusiv varianta de limitare a circulației pe timp de noapte în Capitală, precum și de purtarea măștii în toată țara, indiferent de rata de incidență sau de scenariile în care se încadrează fiecare județ în parte. 

În ultimele 24 de ore au fost raportate 8.651 de cazuri noi de COVID-19, un record al infecțiilor cu coronavirus de la începutul pandemiei.

Alți 146 de români au murit după ce s-au infectat cu virusul Sars-Cov-2, în timp ce la ATI sunt internați 1.001 de pacienți COVID, cel mai mare număr de pacienți în stare gravă.

Digi 24

Post-ul Coronavirus. Guvernul pregătește noi restricții apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns