Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Coliziune între un microbuz şi o autoutilitară pe Centura de Vest a Ploieştiului

coliziune-intre-un-microbuz-si-o-autoutilitara-pe-centura-de-vest-a-ploiestiului

F.T.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 8, poliţiştii prahoveni au fost alertaţi că pe DN1 – Centura de Vest a Ploieştiului – a avut loc un acident rutier în care au fost implicate un microbuz şi o autoutilitară cu remorcă.
Circumstanţele producerii evenimentului rutier au fost explicate de către reprezentanţii IPJ Prahova astfel: ” Din cercetări a reieşit că un bărbat în vârstă de 48 de ani, care se deplasa la volanul unui microbuz pe Centura de Vest, din direcția București către Brașov, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară și semiremorcă care se afla staţionat pe banda întâi. În microbuz nu se aflau pasageri.
În urma evenimentului rutier, bărbatul de 48 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. (…). Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință”.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns