Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Ploiești intră în scenariul roșu. Elevii vor învăța exclusiv on-line

colegiul-national-pedagogic-„regina-maria”-din-ploiesti-intra-in-scenariul-rosu.-elevii-vor-invata-exclusiv-on-line

Cursurile școlare cu prezență fizică se suspendă, de miercuri, 21 octombrie, la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Ploiești. Elevii de la unitatea de învățământ din Ploiești vor învăța, în următoarea perioadă, exclusiv on-line.

Măsura a fost dispusă după ce au fost confirmate trei cazuri pozitive, în baza testelor SARS-CoV-2.

Cele trei cazuri de Covid-19 au fost confirmate la doi elevi, unul din învățământul liceal, iar cel de-al doilea de la învățământul gimnazial, precum și la un cadru didactic de la învățământul primar.

„Buletinele de analiză au fost transmise către DSP Prahova și a fost informat și Inspectoratul Școlar Județean Prahova, iar de mâine (n.r. miercuri, 23 octombrie) se suspendă cursurile cu prezență fizică, acestea urmând să se desfășoare în regim on-line”, a declarat, pentru Observatorulph.ro, Lucia Ionescu, directorul Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria” din Ploiești.

Conducerea unității de învățământ a anunțat că au fost dispuse măsurile prevăzute în Ordinul comun al Ministerului Educației și Ministerului Sănătății, pentru limitarea răspândirii Covid-19.

Articolul Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Ploiești intră în scenariul roșu. Elevii vor învăța exclusiv on-line apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns