Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Cine este Alexandra Bran, candidatul PMP pentru Senat

cine-este-alexandra-bran,-candidatul-pmp-pentru-senat

ALEXANDRA BRAN, candidatul PMP Prahova pentru un loc în Senat, este una dintre cele mai promițătoare figuri tinere din politica prahoveană. Are 37 de ani, este licențiată în drept, membru al Academiei din Roma și absolventă a Institutului Diplomatic Român în două domenii: politică externă și diplomație, precum și securitate internațională. Alexandra Bran, o brezeancă get-beget, a fost viceprimar al orașului natal în ultimii patru ani.

 

Iată comunicatul de presă emis de PMP Prahova:

MIȘCĂM ROMÂNIA!

🤝PRAHOVENI CA TINE, CARE ȚIN CU TINE🤝

👍ALEXANDRA BRAN – senatorul tău

👉 Una dintre cele mai promițătoare figuri tinere din politica prahoveană. Are 37 de ani, este licențiată în drept, membru al Academiei din Roma și absolventă a Institutului Diplomatic Român în două domenii: politică externă și diplomație, precum și securitate internațională. Alexandra Bran, o brezeancă get-beget, a fost viceprimar al orașului natal în ultimii patru ani.

✅ „Oamenii educați, bine-crescuți, cu dragoste de semeni și de carte nu trebuie să stea departe de politică. Cu astfel de oameni mișcăm țara, județul și orașul către un viitor mai bun”. ✅

🍏Venim în fața oamenilor cu două echipe de candidați formate exclusiv din prahoveni care au câștigat respectul, încrederea și votul unei mari părți a celor din comunitățile în care trăiesc. Candidații noștri sunt oameni buni, competenți, cinstiți, care țin la localitatea lor, la județul lor, la România. Sunt prahoveni ca tine, care țin cu tine.

Post-ul Cine este Alexandra Bran, candidatul PMP pentru Senat apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns