Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

CFR Cluj, decizie bombă! Patronul Neluțu Varga a decis ca echipa să nu se prezinte la partida cu FC Argeș, de etapa viitoare, din cauza greșelilor de arbitraj

cfr-cluj,-decizie-bomba!-patronul-nelutu-varga-a-decis-ca-echipa-sa-nu-se-prezinte-la-partida-cu-fc-arges,-de-etapa-viitoare,-din-cauza-greselilor-de-arbitraj

Este un scandal uriaș după partida CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș. Campionii sunt convinși că arbitrul George Găman nu le-a acordat trei lovituri de la 11 metri și că le-a anulat un gol valabil, iar patronul Neluțu Varga a spus că echipa nu se va prezenta la partida cu FC Argeș.

A fost o nebunie de meci la Cluj. Gaz Metan a câștigat cu 2-1, dar campionii l-au luat la țintă pe arbitrul George Găman. Sunt convinși că au centralul nu le-a acordat trei lovituri de la 11 metri și că le-a anulat un gol regulamentar înscris de Ciobotariu. Patronul Neluțu Varga este foarte furios și a spus că CFR Cluj nu se va prezenta la partida de campionat cu FC Argeș. Vestea a fost dată în direct de Marius Bilașco, directorul departamentului de scouting.

„Poți să pierzi un joc, să faci greșeli, dar nu în maniera asta. Au fost mai multe penalty-uri, un gol valabil marcat de Ciobotariu. Nu știu ce s-a întâmplat. „Centralul” a văzut el ofsaid la gol, n-am mai întâlnit așa ceva. Am avut o discuție amicală cu el înainte de meci, era vorba de respect, dar… Suntem dezavantajați, e cert”, a declarat Marius Bilașco.

CFR Cluj nu se prezintă la meciul cu FC Argeș

„Am atras atenția și anul trecut, în play-off. Nu avem nicio șansă când vii și arbitrezi de o asemenea manieră. Decizia patronului e de a nu ne prezenta la partida următoare. După meciul de la Roma nu vom merge la Pitești. Am atras atenția, e mesaj direct de la patron.

Bagi mingea în poartă și ți se scoate! Nu se poate așa ceva. Niciunul nu se afla în ofsaid. Nu ai voie să anulezi un gol perfect valabil! Este tragic ce se întâmplă cu arbitrajul la noi!”, a mai spus Bilașco, directorul departamentului de scouting, în direct la Digi Sport.

The post CFR Cluj, decizie bombă! Patronul Neluțu Varga a decis ca echipa să nu se prezinte la partida cu FC Argeș, de etapa viitoare, din cauza greșelilor de arbitraj appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns