Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

CFR Călători sărbătoreşte iubirea. Drag-Oferta pentru îndrăgostiți “Jumătate voi, jumătate noi!”

cfr-calatori-sarbatoreste-iubirea.-drag-oferta-pentru-indragostiti-“jumatate-voi,-jumatate-noi!”

Drag-Oferta pentru îndrăgostiți “Jumătate voi, jumătate noi!”

CFR Călători sărbătoreşte iubirea. Drag-Oferta pentru îndrăgostiți “Jumătate voi, jumătate noi!”

Cei care se iubesc şi merg şi cu trenul trebuie să ştie că dargostea lor va fi recompensată de CFR Călători.

“În luna iubirii, pentru zilele de 14 şi 24 februarie 2020, CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți sau parteneri de călătorie cu trenul.

Prin Drag-Oferta pentru îndrăgostiți “Jumătate voi, jumătate noi!reducerea este de 50% din tariful biletului întreg și se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeași rută, în aceeași zi.

Drag-Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile și agențiile CFR Călători, este valabilă la anumite trenuri cu circulație în datele de 14, respectiv 24 februarie 2020 (click aici) la clasa I și clasa a II-a și nu se cumulează cu alte reduceri. Tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, rugăm călătorii să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521″, se specifică pe pagina a internet a CFR Călători

Post-ul CFR Călători sărbătoreşte iubirea. Drag-Oferta pentru îndrăgostiți “Jumătate voi, jumătate noi!” apare prima dată în republikaNEWS.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns