Celtic, soluție-șoc pentru Dan Petrescu! Ce variante are antrenorul după despărțirea de CFR Cluj | EXCLUSIV

celtic,-solutie-soc-pentru-dan-petrescu!-ce-variante-are-antrenorul-dupa-despartirea-de-cfr-cluj-|-exclusiv

Dan Petrescu a fost dat afară de la CFR Cluj! Înfrângerea cu Poli Iași, 0-1 în Cupa României, i-a fost fatală antrenorului, care a fos pus pe liber de șefii campioanei. Tehnicianul are câteva variante pentru continuare carierei, iar una dintre acestea este Celtic. Conform surselor ProSport, scoțienii îl urmăresc de mai mult timp pe român, pe care îl consideră alternativa ideală la Neil Lennon.

Dan Petrescu nu mai este antrenorul lui CFR Cluj, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate. Tehnicianul a fost pus pe liber imediat după eliminarea din Cupa României, iar șefii i-ar fi reproșat că aduce o stare de tensiune în cadrul lotului.

Celtic, soluție-șoc pentru Dan Petrescu! Ce variante are după despărțirea de CFR Cluj

„Tot timpul mă gândesc la o despărțire, bagajul e făcut, presiune există, eu vreau să câștig, clubul vrea să câștige, să vedem ce va urma. Momentan sunt foarte supărat. Pe mine, în primul rând, şi pe toată lumea de pe planetă”, a declarat antrenorul imediat după meciul cu Poli Iași.

Dan Petrescu nu duce lipsă de oferte. Conform surselor ProSport, Celtic Glasgow îl urmărește de mai multă vreme pe antrenorul campioanei din Liga 1.

Scoțienii nu mai sunt deloc mulțumiți de Neil Lennon și caută soluții, mai ales în contextul în care marea rivală Rangers a pornit ca din tun în acest campionat și amenință supremația „catolicilor”. Celtic este campioana Scoției în ultimii 9 ani!

Celtic l-a remarcat pe Dan Petrescu la întâlnirile directe de anul trecut. Atunci, CFR Cluj a eliminat campioana Scoției din preliminariile Ligii Campionilor, ca apoi să se reîntâlnească în grupele Europa League.

Oferta colosală primită de Dan Petrescu după scandalul de la CFR Cluj! Arabii i-au pregătit un salariu uriaș

O altă variantă pentru Dan Petrescu vine din Arabia. ProSport a aflat, imediat după scandalul provocat de antrenor în urma meciului pierdut cu Gaz Metan Mediaș, că antenorul este ademenit cu un salariu de aproximativ 2 milioane de dolari în zona Golfului.

Conform informațiilor ProSport, Dan Petrescu a aflat de la colaboratorii săi că are o ofertă de la o echipă cu pretenții din zona arabă, iar acesta este motivul pentru care „Bursucul” a spus lucrurilor pe nume la finalul partidei cu Gaz Metan, 1-2, meci jucat pe 1 noiembrie.

Ofertele nu lipsesc, sună telefoanele mereu şi asta spune că însemn ceva în fotbalul românesc şi european
Dan Petrescu

The post Celtic, soluție-șoc pentru Dan Petrescu! Ce variante are antrenorul după despărțirea de CFR Cluj | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns