Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Cele mai multe cazuri noi, înregistrate în București. Într-un singur județ a fost doar un caz

cele-mai-multe-cazuri-noi,-inregistrate-in-bucuresti.-intr-un-singur-judet-a-fost-doar-un-caz

Capitala rămâne cea mai afectată zonă de coronavirus, în ultimele 24 de ore au fost confirmate 143 de noi cazuri de COVID-19. De asemenea, cele mai afectate județe rămân Argeș, Brașov și Prahova. La polul opus se află județul Botoșani, singurul care a înregistrat doar o nouă îmbolnăvire, în ultimele 24 de ore.

Numărul noilor cazuri COVID confirmate în România în ultimele 24 de ore este de 1.309, după 26.323 de teste efectuate, a transmis, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică. Cele mai multe cazuri au fost confirmate în București – 143.

Județele cu cele mai multe cazuri de COVID-19 sunt:

Argeș – 98 de cazuri noi
Brașov – 91 de cazuri noi
Prahova – 76 de cazuri noi
Bihor – 59 de cazuri noi

Totodată, județele cu cele mai puține cazuri de infectare cu noul coronavirus înregistrate în ultimele 24 de ore sunt: Botoșani (un caz), Giurgiu ( două cazuri), Ialomița și Teleorman (5 cazuri).

Numărul pacienților de la Terapie Intensivă a atins un nou record, 436 (cu 17 mai mulți decât în ziua anterioară), la fel cel al deceselor: 48.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns