Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Ce măsură a luat Jysk Ploiești după ce observatorulph.ro a publicat imagini cu deșeurile din curtea interioară

ce-masura-a-luat-jysk-ploiesti-dupa-ce-observatorulph.ro-a-publicat-imagini-cu-deseurile-din-curtea-interioara

După ce observatorulph.ro a publicat articolul ”FOTO: Curtea interioară a magazinelor Penny și Jysk din Ploiești, plină de gunoaie. Pățania unui client”, reprezentanții lanțului Jysk au anunțat că vor preda clienților și produsele voluminoase în magazin până când deșeurile respective vor fi eliminate de către proprietar.

Punct de vedere transmis de Jysk:

Magazinul JYSK Ploiești funcționează într-un spațiu închiriat, în cadrul unui complex în care activează și alte magazine. În curtea prin care se face accesul către depozitul JYSK sunt depozitate deșeuri menajere ale supermarketului care funcționează lângă magazinul nostru.

Ne dorim ca toți clienții noștri să aibă o experiență plăcută atunci când sunt la cumpărături, de aceea am schimbat metoda prin care clienții intră în posesia produselor voluminoase. Acestea erau predate până acum cumpărătorului direct din depozit.

De acum înainte, vom preda produsele voluminoase în magazin, până în momentul în care proprietarii vor rezolva problema deșeurilor menajere din curtea interioară. Sperăm că acest lucru se va întâmpla cât mai curând.

Menționăm și faptul că JYSK nu produce deșeuri menajere care să emane mirosuri neplăcute (mâncare, produse care se degradează), obiectul nostru de activitate fiind comercializarea mobilierului, decorațiunilor și produselor pentru casă.

Singurul tip de deșeu rezultat în urma activității din magazinul JYSK este reprezentat de cartoanele provenite de la ambalajele produselor.

Aceste cartoane sunt colectate într-un container închis și apoi sunt reciclate, reciclarea ambalajelor fiind o procedură standard în magazinele noastre.

Așa cum se poate observa din pozele care însoțesc articolul, zona de lângă depozitul JYSK este bine întreținută de personalul din magazin.

Articolul Ce măsură a luat Jysk Ploiești după ce observatorulph.ro a publicat imagini cu deșeurile din curtea interioară apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns