Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Ce firmă va asigura mentenanța semafoarelor din Ploiești și care este valoarea contractului

ce-firma-va-asigura-mentenanta-semafoarelor-din-ploiesti-si-care-este-valoarea-contractului

Primăria Ploiești anunță semnarea contractului pentru întreținerea sistemului de semaforizare din municipiu. Astfel, de mentenanța semafoarelor se va ocupa societatea ALTIMATE S.A. București, iar valoarea contractului este de 58.455 lei, a anunțat administrația locală.

“Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a semnat contractul pentru întreținerea sistemului de semaforizare al municipiului Ploiești.

Contractul subsecvent pentru întreținere sistem de semaforizare a fost semnat în baza Acordului cadru de lucrări de reparații și servicii de întreținere sistem semaforizare.

Firma care va asigura buna funcționare a semafoarelor din municipiul Ploiești este S.C. ALTIMATE S.A. București, iar valoarea contractului încheiat cu administrația locală este de 58455 lei, fără TVA.

“Prin intermediul acestui contract se vor asigura servicii de întreținere pentru cele 29 de intersecții semaforizate ale orașului nostru, așa încât să nu mai existe sincope în trafic, mai ales pe arterele principale, permițându-se, astfel, o mai bună fluidizare a circulației rutiere, în special în perioada orelor de vârf. Ploieștiul se întoarce treptat la normalitate.“, a declarat primarul Municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, în acest context.”, se arată în comunicatul de presă remis.

Post-ul Ce firmă va asigura mentenanța semafoarelor din Ploiești și care este valoarea contractului apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns