Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Ce amenzi au primit membrii grupării care și-au provocat rivalii la o bătaie în stradă la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești

ce-amenzi-au-primit-membrii-gruparii-care-si-au-provocat-rivalii-la-o-bataie-in-strada-la-sala-sporturilor-olimpia-din-ploiesti

Zeci de persoane s-au adunat, sâmbătă, în parcul de la Sala Sporturilor Olimpia, pentru a-i provoca pe membrii unei grupări rivale să-și pună în aplicare amenințările cu bătaia și moartea.

Aceștia au transmis live pe Facebook ”provocarea”, fiind nevoie de intervenția ”mascaților” pentru calmarea spiritelor.

Detalii aici: Membrii unei grupări din Ploiești și-au provocat rivalii la o bătaie ”parte-n parte” la Sala Sporturilor

Polițiștii anunță astăzi că s-au aplicat mai multe amenzi și au deschis un dosar penal sub pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor

Comunicatul IJP Prahova:

În cursul nopții au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale în valoarea totală de 5.240 de lei conform Legii nr.61/1991 și OUG nr.195/2002. Ulterior, în cursul zilei de astăzi, alte 8 persoane au fost identificate din grupul celor prezenți în filmare.

Au fost aplicate 8 sancțiuni conform Legii nr. 55/2020 în valoare de 1.000 de lei fiecare, respectiv conform Legii nr. 61/1991 în cuantum de 1.000 de lei fiecare.

Totodată, în cauză fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zadarnicire a combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 Cod Penal.

Cercetările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în filmarea realizată, precum și pentru luarea tuturor măsurilor legale.

Articolul Ce amenzi au primit membrii grupării care și-au provocat rivalii la o bătaie în stradă la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns