Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Ce a pățit un prahovean care și-a vândut mașina fără să facă actele. ”Am mers pe încredere, dar am fost înșelat”

ce-a-patit-un-prahovean-care-si-a-vandut-masina-fara-sa-faca-actele.-”am-mers-pe-incredere,-dar-am-fost-inselat”

Un prahovean s-a trezit că are de plătit o amendă pentru lipsa rovinietei la o mașină vândută unui șofer în care a avut încredere.

Recent, pe adresa sa din comuna Salcia a sosit un proces verbal emis de CNAIR de constatare a contravenției privind circulația pe un drum național fără rovinietă.

În fapt, bărbatul, care se află acum în Spania, are de plătit 250 de lei pentru că mașina vândută mai demult a circulat pe DN 2, în Buzău, fără rovinietă.

”Înainte să plec în Spania eu am vândut mașina unui cetățean, care mi-a promis că o va trece pe numele lui. Am avut încredere în el și se pare că am fost înșelat. Voi încerca să contest amenda în instanță pentru că am contractul de vânzare cumpărare cu noul proprietar”, susține prahoveanul.

CNAIR recomandă în astfel în astfel de situații fostul proprietar să se adreseze Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, în a cărui rază de competenţă a fost înmatriculat vehiculul, în vederea depunerii unei notificări cu privire la înstrăinarea vehiculului.

„Menţionăm că, notificarea trebuie să fie însotiţă obligatoriu de copii ale documentelor justificative (contract de vânzare-cumpărare, certificat de radiere fiscală pentru vehiculul în cauză). Totodată precizăm că, în situaţia în care a fost emis proces verbal de constatare a contravenţiei, utilizatorul poate formula o contestaţie la procesul verbal emis, în termen de 15 zile de la data comunicării acestuia, la Judecătoria în a cărei circumscripţie domiciliază sau îşi are sediul firma utilizatorului în vederea solicitării de anulare a acestuia” este sfatul celor de la CNAIR.

Articolul Ce a pățit un prahovean care și-a vândut mașina fără să facă actele. ”Am mers pe încredere, dar am fost înșelat” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns