Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Cătălina Bozianu, deputat PMP de Prahova: „Partidul Mișcarea Populară a dovedit că este singurul partid care își respectă agenda și angajamentele asumate în fața alegătorilor”

catalina-bozianu,-deputat-pmp-de-prahova:-„partidul-miscarea-populara-a-dovedit-ca-este-singurul-partid-care-isi-respecta-agenda-si-angajamentele-asumate-in-fata-alegatorilor”

Deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu, anunță prin intermediul unei postări pe pagina oficială de facebook Partidul Mișcarea Populară își va respecta angajamentele pe care și le-a luat față de alegorii din Prahova.

🍏Partidul Mișcarea Populară a dovedit că este singurul partid care își respectă agenda și angajamentele asumate în fața alegătorilor.
✅Ne susținem proiectul de lege de reducere a numărului de parlamentari la 300, conform voinței românilor exprimată la referendumul din 2009, așa cum am făcut-o și cu proiectul de revenire la alegerea primarilor în două tururi.
✅Lucrăm la un program economic național destinat cu prioritate antreprenorilor români afectați de pandemie.
✅În Prahova, ne vom continua campania începută la alegerile locale, orientată către preluarea problemelor oamenilor în încercarea de a le rezolva.
👍Venim în fața oamenilor cu două echipe de candidați formate exclusiv din prahoveni care au câștigat respectul, încrederea și votul unei mari părți a celor din comunitățile în care trăiesc. Candidații noștri sunt oameni buni, competenți, cinstiți, care țin la localitatea lor, la județul lor, la România.
👍Ioan Pițigoi, viceprimarul nostru în funcție, de la Câmpina, deschide lista de Senat. Este un om care nu mai are nevoie de nicio prezentare, unul dintre cei mai buni administratori din Prahova.
👍Doamnele Mihaela Vlăsceanu, de la Măneciu, și Alexandra Bran, de la Breaza, sunt două persoane respectate pentru ceea ce au făcut în comunitățile dumnealor.
👍Domnii Cristian Goidan de la Drăgănești, Tudor Macovei de la Iordăcheanu, Marian State de la Băicoi, Viorel Vuță de la Bărcănești și Auraș Sălceanu de la Valea Călugărească au dovedit, la alegerile locale, că se bucură de încrederea concetățenilor.
🤝Suntem oamenii care vor și pot mișca România către un viitor mai bun. Oameni ca tine, care țin cu tine. Vom fi vocea ta la București📣.” a scris Cătălina Bozianu pe pagina de facebook. 

(P)

Articolul Cătălina Bozianu, deputat PMP de Prahova: „Partidul Mișcarea Populară a dovedit că este singurul partid care își respectă agenda și angajamentele asumate în fața alegătorilor” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns