Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Cătălina Bozianu, deputat PMP de Prahova: Parlamentul a aprobat construcția Autostrăzii Nordului

catalina-bozianu,-deputat-pmp-de-prahova:-parlamentul-a-aprobat-constructia-autostrazii-nordului

Cătălina Bozianu, deputat PMP de Prahova, anunță prin intermediul paginii de facebook că Parlamentul a aprobat propunerea legislativă inițiată de partidul pe care îl reprezintă, cu privire la construcția Autostrăzii Nordului.

🍏Partidul Mișcarea Populară confirmă, încă o dată, că este singura formațiune politică orientată cu adevărat către nevoile reale ale oamenilor care formează societatea românească, către cerințele de dezvoltare ale României.

👍Parlamentul a aprobat inițiativa noastră legislativă (pentru care s-a bătut cel mai mult colegul nostru, Ionuț Simionca) de construcție a „Autostrăzii Nordului”, care traversează Carpații din Suceava către Bistrița și are următorul traseu: Vama Petea – Satu Mare – Baia Mare – Dej – Bistriţa – Vatra Dornei – Suceava.

✅Cu PMP la guvernare, acest proiect nu va rămâne doar pe hârtie, ci se va face. Așa cum se va face și autostrada Comarnic-Brașov pe care o așteptăm noi, prahovenii, de 20 de ani. Pentru că noi suntem partidul care mișcă România către un viitor mai bun, partidul faptelor concrete, nu al vorbelor goale✅.” a scris Cătălina Bozianu pe pagina de facebook. 

(P)

Articolul Cătălina Bozianu, deputat PMP de Prahova: Parlamentul a aprobat construcția Autostrăzii Nordului apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns