Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Cătălina Bozianu, deputat PMP de Prahova, candidează pentru un nou mandat în Parlament

catalina-bozianu,-deputat-pmp-de-prahova,-candideaza-pentru-un-nou-mandat-in-parlament

Cătălina Bozianu a anunțat că va candida pentru un nou mandat de deputat pe listele partidului Mișcarea Populară.

Anunțul a fost făcut prin intermediul paginii de facebook.

🤝PRAHOVENI CA TINE, CARE ȚIN CU TINE🤝
👍CĂTĂLINA BOZIANU – locul 1 pe lista de candidați pentru Camera Deputaților a Partidului Mișcarea Populară-Prahova

👉Am 48 de ani, sunt ploieșteancă get-beget și mamă a doi copii, de profesie economist, deputat și președintele PMP-Prahova.

✅ Întotdeauna m-am străduit să mențin un echilibru între activitatea publică și viața de familie. O mamă, chiar intrată în politică, nu trebuie să uite niciodată că prima ei îndatorire este să-și crească și să-și educe copiii cum trebuie.

👉Sunt deputat în Parlamentul României din anul 2016, co-inițiator pentru 118 propuneri legislative, autor al 51 de declarații politice și al 35 de întrebări și interpelări.

✅Oamenii m-au trimis în Parlament să-mi fac datoria față de ei, nu să tai frunze la câini, să chiulesc sau să zac toată ziua prin studiourile televiziunilor de știri.

👉Om de administrație, fost viceprimar al Ploieștiului, mă lupt, ca deputat, pentru promovarea intereselor județului și ale prahovenilor (autostrada Comarnic-Brașov, poluarea din Ploiești, investițiile în infrastructura din mediul rural).

✅Sunt un partener al comunităților locale, indiferent de culoarea politică a primarilor. Un politician în care oamenii investesc încredere este dator să încerce să rezolve, cu prioritate, problemele care-i afectează direct, problemele de lângă ei, din localitatea lor, din județul lor.

🍏PMP-Prahova vă propune două echipe de candidați formate exclusiv din prahoveni care au câștigat respectul, încrederea și votul unei mari părți a celor din comunitățile în care trăiesc. Candidații noștri sunt oameni buni, competenți, cinstiți, care țin la localitatea lor, la județul lor, la România. Sunt oameni ca tine, care țin cu tine.✅” a scris Cătălina Bozianu pe pagina de facebook. 

(P)

Articolul Cătălina Bozianu, deputat PMP de Prahova, candidează pentru un nou mandat în Parlament apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns