Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Campionatele Naționale de Junioare Mici, Junioare și Senioare, la Ploiești

campionatele-nationale-de-junioare-mici,-junioare-si-senioare,-la-ploiesti

Federația Română de Gimnastică Ritmică a organizat, la Ploiești, Campionatele Naționale de Junioare Mici, Junioare și Senioare la Ploiești.

Evenimentul, organizat în perioada 23 – 25 octombrie, la Sala Sporturilor din Ploiești, s-a desfășurat fără spectatori, ca urmare a măsurilor de limitare a răspândirii Covid-19.

Duminică, 25 octombrie, în a treia și ultima zi de concurs, au fost programate probele la ultimele obiecte, măciuci și panglică, la junioare și senioare.

„Un concurs mult așteptat de sportive, de tehnicienii care se ocupă de pregătirea lor, de noi, ca organizatori și, mai ales, de forul superior care tutelează acest sport în țara noastră, Federația Română de Gimnastică Ritmică. Din păcate fără spectatori, însă cu bucuria revenirii pe covorul de concurs, puteți urmări în direct acest eveniment ce se desfășoară, de azi până duminică, inclusiv, la sala „Olimpia” din Ploiești. Program, liste de start, rezultate, le găsiți în linkul: https://rgform.eu/event.php?id_prop=2278/ https://m.youtube.com/watch…”, a anunțat, în urmă cu două zile, CSM Ploiești – Gimnastică Ritmică, pe pagina de Facebook.

Foto: Sursă Facebook – CSM – Gimnastică Ritmică

Articolul Campionatele Naționale de Junioare Mici, Junioare și Senioare, la Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns