Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Campanie de vaccinare antirabică a vulpilor în Prahova. Anunțul DSVSA

campanie-de-vaccinare-antirabica-a-vulpilor-in-prahova.-anuntul-dsvsa

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a anunțat că, la nivel național, inclusiv în Prahova, va fi demarată campania de toamnă privind vaccinarea antirabică a vulpilor, prin momeli vaccinale administrate aerian, dar și manual.

La nivelul județului Prahova, acțiunea vizează 43 de fonduri de vânătoare cu o suprafață totală de 4.002,1 km și un efectiv de vulpi de 1985 de capete, fiind derulată inclusiv în jurul localităților și luciurilor de apă de către reprezentanții DSVSA Prahova și gestionarii fondurilor de vânătoare.

DSVSA Prahova a anunțat că pentru informarea corectă a populației cu privire la campania de vaccinare vor fi afișate materiale informative. Totodată, DSVSA Prahova a anunțat că reprezentanții fondurilor de vânătoare au participat la instruire în data de 6 octombrie.

„Pentru desfășurarea în  condiții corespunzătoare a acțiunii de vaccinare a vulpilor și pentru a evita unele accidente ce pot să apară prin manipularea necorespunzătoare de către populație a momelilor de vaccinare găsite accidental, DSVSA Prahova a notificat și informat privind demararea campaniei de vaccinare a vulpilor”, a anunțat DSVSA Prahova.

Campania de vaccinare va fi demarată începând cu data de 28 octombrie 2020.

Articolul Campanie de vaccinare antirabică a vulpilor în Prahova. Anunțul DSVSA apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns