Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Cadavrul carbonizat al unei femei, descoperit pe un câmp din Giurgiu

cadavrul-carbonizat-al-unei-femei,-descoperit-pe-un-camp-din-giurgiu
Cadavrul carbonizat al unei femei, pe rămășițele unei valize, a fost găsit pe un câmp din județul Giurgiu. O echipă din IGPR merge în județul Giurgiu pentru a sprijini ancheta, transmite Mediafax.
Polițiștii din Ghimpați au fost sesizați, vineri seară, de către o persoană că pe DN 6 între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor este un incendiu, iar în urma intervenției a observat cadavrul unei persoane.
La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a identificat cadavrul unei femei, carbonizat aproape în întregime.
Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicina Legală Giurgiu pentru autopsie.

Din dispoziția Inspectorului General al Poliției Române, o echipă de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale și Institutul Național de Criminalistică merge în județul Giurgiu, pentru a acorda sprijin de specialitate în anchetă.

Sursa: hotnews.ro

Post-ul Cadavrul carbonizat al unei femei, descoperit pe un câmp din Giurgiu apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns