Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Botez întrerupt de polițiști la Plopeni. Patronul restaurantului, amendat pentru că a permis un eveniment cu 18 persoane la interior

botez-intrerupt-de-politisti-la-plopeni.-patronul-restaurantului,-amendat-pentru-ca-a-permis-un-eveniment-cu-18-persoane-la-interior

În ultimele 24 de ore, aproximativ 400 de polițiști, polițiști locali, reprezentanți ai Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova și reprezentanți ai autorității publice locale au acționat pentru verificarea respectării măsurilor în contextul prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2.

Au fost controlate peste 280 de obiective/locații (societăți comerciale, restaurante, terase, parcuri, mijloace de transport în comun), fiind legitimate peste 2.000 de persoane și verificate peste 300 de mijloace de transport public în comun.

În total, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 129 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 14.500 de lei.

Ieri, în jurul orei 15:30, polițiști din cadrul Poliției orașului Plopeni s-au autosesizat cu privire la un eveniment privat, desfășurat în localitatea Plopeni. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au stabilit că în incinta locației avea loc un botez la care participau aproximativ 18 persoane. Forțele de ordine au întrerupt evenimentul, iar persoanele identificate s-au conformat indicațiilor transmise de polițiști.

În urma intervenției, administratorul localului a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea Legii nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu amendă în valoare de 3.000 de lei. De asemenea, organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, în conformitate cu prevederile art. 65, lit. k din Legea nr.55/2020.

În conformitate cu legislația în vigoare, reamintim cetățenilor faptul că în această perioadă nu este permisă organizarea de evenimente private. Vă rugăm să purtați masca de protecție, să păstrați distanța de siguranță și să respectați toate măsurile luate de autorități pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

Astfel de acțiuni sunt vor fi desfășurate zilnic şi în perioada următoare.

Sursa: IJP Prahova

Articolul Botez întrerupt de polițiști la Plopeni. Patronul restaurantului, amendat pentru că a permis un eveniment cu 18 persoane la interior apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns