Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Bogdan Toader, preşedintele social-democraţilor prahoveni, deschide lista PSD la Camera Deputaţilor

bogdan-toader,-presedintele-social-democratilor-prahoveni,-deschide-lista-psd-la-camera-deputatilor

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova și fostul președinte al Consiliului Județean Prahova, deschide lista PSD la Camera Deputaților, pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.
Acesta a declarat că va continua să sprijine dezvoltarea comunității prahovene din Parlamentul României!
Bogdan Toader e de părere că în Parlamentul României este nevoie de oameni care să cunoască realitățile, problemele cu care se confruntă cetățenii și necesitățile comunităților pe care le reprezintă.
Bogdan Toader a mai declarat pe pagina sa de socializare: “Sunt profund onorat să intru în această competiție și determinat să reprezint prahovenii și comunitatea prahoveană, așa cum merită! Contextul actual impune ca pentru Parlamentul României să lupte oameni responsabili, specialiști în domeniul lor de activitate, pentru ca țara noastră să depășească, cu bine, criza cauzată de pandemie și lipsa unor măsuri guvernamentale eficiente atât în plan economic, sanitar, cât și social.
Îmi voi pune toată priceperea în slujba prahovenilor și voi face tot ceea ce ține de mine, în Parlamentul României, pentru ca traiul în județul nostru să rămână sigur și Prahova să se dezvolte conform potențialului său!”, a precizat Bogdan Toader.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns